Scandal în cazul cântărețului Dani Mocanu, de-abia acum s-a aflat ce făcea de fapt, a păstrat secretul timp de 4 ani, dar o prietenă l-a dat de gol! Cine erau fetele din videoclipuri și ce le obliga să facă

Cântărețul de manele Dani Mocanu a fost arestat marți dimineața de către DIICOT Dâmbovița, el a fost acuzat de proxenetism și aderarea la un grup infracțional organizat. Se pare că rolul lui în rețeaua din care făcea parte era acela de a muta banii dintr-o țară în alta.

Potrivit cugetliber.ro, Dani Mocanu avea încă din 2016 multe concerte în Marea Britnaie și Irlanda, la sfârșitul cărora pleca cu mulți bani pentru a-i aduce în țară și pentru a nu fi suspect. Un lucru și mai șocant este acela că fetele racolate din România și obligate să se prostitueze în Marea Britanie și Irlanda, erau folosite de cântăreț și în videoclipuri.

Alături de manelist, au mai fost aduși la cercetări lși fratele lui, dar în curând li se vor mai alătura și alți 11 membri ai rețelei. Ieri dimineața, DIICOT Dâmbovița a confiscat, în urma perchezițiilor, 39.850 lei, 1.000 de euro, 15 telefoane mobile şi 5 autoturisme utilizate de suspecţi, potrivit publika.md.

Autoritățile din Marea Britanie i-au arestat pe data de 19 septembrie pe capii rețelei, în cadrul unei desfășurări de forțe în locuințele și bordelurile acestora, în număr de 8.

În cele din urmă Dani Mocanu a fost eliberat, sub control judiciar. După eliberare, cântărețul a declarat că acuzațiile sunt false, potrivit spynews.ro: ,,Este o făcătură, cu siguranță. Eu, la fel ca și alți maneliști, a cântat prin toată Europa. La o cântare, în Anglia, am făcut show pentru niște interlopi. Doar că, pentru a merge la eveniment, am cerut o parte din bani în avans, așa cum e normal. Doar că banii cu pricina, arvuna, i-am primit, prin mandat, de la o femeie, nu de la interlopul care mă voia la petrecere. De aceea s-a făcut legătura între mine și diverse prostituate, dar nu le plasam, nu mă întrețin ele, nu există așa ceva. Sunt complet nevinovat, sunt o victimă, am căzut la mijloc.”.

Asta pe când un apropiat al manelistului a precizat: ,,El a dus toate declarațiile de venit, așa cum i-a și cerut DIICOT-ul. Se vede clar că nu ar fi avut nevoie să se ocupe cu așa ceva, el câștiga enorm din drepturile de autor pe care le are, din vizualizări și alte asemenea lucruri. A dus actele, speră din tot sufletul că procurorii se vor lămuri că nu e nimic adevărat cu privire la implicarea și banii pe care cred ei că i-ar face dintr-o rețea de prostituție”.

Potrivit infobraila.ro, Dani Mocanu ar fi primit între 500 și 1000 de lire pe zi de la fiecare prostituată adusă în Marea Britanie.

În acleași timp, Lenna Horvarth, cunoscută și sub numele de „femeia cu ochi de Husky”, a declarat, potrivit evz.ro, că Dani Mocanu este pocăit:

,,A cântat, o să încerc să vă explic, a cântat în Irlanda pentru unele persoane din această reţea. De mai multe ori a cântat pentru aceste persoane (..). Dani este foarte credincios. Chiar este pocăit. Puţină lume probabil că ştie despre Dani, s-a botezat acum patru ani. Dani nu a avut nicio amendă pentru parcare greşită până la ora actuală”.

Adevărul va fi stabilit în instanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*