1

Șase semne prin care îţi poţi da seama dacă un băiat te place!

Ca să îţi dai seama ce crede un băiat despre tine sau dacă te place, nu trebuie să-l întrebi direct sau să stai şi să încerci să ghiceşti. Tot ce trebuie să faci e să-i urmăreşti gesturile: observă-i postura. Indiferent de ceea ce spune o persoană, gesturile lor fizice pot dezvălui mult mai mult despre adevăratele lor intenții.
În acest articol vă prezentăm o colecție a cele mai comune ipostazele adoptate de oameni care indică sentimentele lor adevărate. Acesta este un mod sigur de a înțelege dacă un băiat simte ce va pentru tine sau dacă îl scâi.
1. Îşi  aranjează părul când te vede

1

În acest fel, oamenii de multe ori să încercă îşi ofere încredere în sine. Când vedem o persoană atractivă, încercăm instinctiv să ne dezmorți şi facem lucruri precum rearanjarea părului nostru. Această regulă este valabilă și pentru femei.

2. Îşi pune mâinile în apropierea taliei sale

2

Dacă un om ține mâinile aproape de șolduri,  le bagă în buzunare sau şi le ţine în şold este un semnal foarte clar că el încearcă să-şi demonstreze puterea lui. Aceeași idee este exprimată atunci când un bărbat stă cu picioarele larg desfăcute, atunci când stă jos.
3. Încearcă să ocupe cât mai mult spațiu

3
4. El adoptă o postură deschisă

4

În situații sociale, vom adopta o postură mai deschisă spre individul pe care îl găsim atractiv. Să acorde o atenție  deosebită la picioarele lor. Cei mai mulți oameni nu observă atunci când s-au rotit  pentru a sta în față persoanei cu care doresc să vorbească, dar este perfect evident atunci când se întâmplă.

5, . El vorbește cu o mai mare elocvență

5

Fi atentă în acele momente când un om devine mai vorbăreț atunci când apari în câmpul său vizual. Acesta este un indiciu că el vrea să te impresioneze.
6. Îţi copiază postura

6

Acest lucru indică faptul că el încearcă să te înțeleagă și să găsească ceva în comun cu tine, iar acest lucru se reflectă în subconstient prin limbajul corpului său.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*