S-au cunoscut la facultate, in 1961 si s-au indragostit pe loc. Dar tatal ei nu a fost de acord cu relatia lor si s-au despartit

S-au cunoscut la facultate, in 1961 si s-au indragostit pe loc. Dar tatal ei nu a fost de acord cu relatia lor si s-au despartit. După ani de zile, au avut un șoc

O poveste incredibilă de iubire demonstrează că dragostea adevărată nu are termen de valabilitate. De fapt, ea găsește o modalitate să devină mai puternică în absență și în timp.

Janice Rude și Prentiss Willson s-au îndrăgostit când erau în facultate, în 1961. Din momentul în care s-au ținut prima dată de mână, au știut că vor fi soț și soție. S-au logodit și urma să se căsătorească. Dar tatăl lui Janice nu a fost de acord, avea alte planuri pentru fiica lui.

„Îți interzic să te mai vezi cu acel băiat, altfel te dezmoștenesc”, își amintește Janice că i-a zis tatăl ei.

Relația celor doi tineri s-a încheiat în acel an și fiecare a mers pe drumul său. Amândoi s-au căsătorit cu altcineva. Cu toate acestea, nu au uitat nicio clipă, de-a lungul vieții, unul de celălalt și au continuat să se iubească, în ciuda faptului că nu se mai vedeau.

După mulți ani, cei doi au descoperit că mamele lor, fără să se cunoască, au păstrat câte o copie după anunțul apărut în ziar privind logodna tinerilor. Ele au înțeles mai bine decât tatăl lui Janice că dragostea celor doi era adevărată și ei erau făcuți unul pentru altul.

După cinci decenii, Janice și Prentiss s-au reîntâlnit și s-au căsătorit, la vârsta de 71 de ani.

„Suntem foarte fericiți. Căsnicia noastră este perfectă. Nu mai avem mulți ani de trăit, dar aceștia vor fi minunați”, a spus Janice. Iar Wilson a adăugat zâmbind: „Pur și simplu ne-a fost dat să fim împreună. Îmi amintesc și acum când am cunoscut-o pe Janice: ea lucra la bufetul școlii, iar eu veneam în fiecare dimineață, la ora 6, pentru că voiam să o văd și să schimb câteva cuvinte cu ea”.

Citeste si:

Dragă Adela,

Am 27 de ani și stau cu un bărbat însurat care are 47 de ani și îl iubesc foarte mult. El cu soția lui nu au relații intime de un an și ceva și dorm în camere separate. Toată săptămâna el e mereu cu mine, doar sâmbătă e acasă până duminică și după din nou cu mine. Nu știu ce să fac că… Eu sufăr foarte mult și câteodată nu reușesc să înțeleg situația el spune că nu o iubește, doar o respectă și îi vrea tot binele din lume și pentru multe motive nu poate să plece de acasă chiar dacă eu sunt ce-a mai importantă persoană pentru el. E foarte sincer și grijuliu cu mine și face tot posibilu să mă vadă doar că eu reușesc să stric tot! Cum ar trebui să mă comport?

Adela răspunde:

Draga mea, trebuie să-ți dai seama foarte bine ce vrei de la o relație de cuplu. Până acum, te-ai dus ”după val”, adică acolo unde te-au tras emoțiile. Din păcate, ai ajuns într-un punct în care nu ești mulțumită și suferi. Întrebarea este: merită să accepți această situație de dragul acestei relații? Pentru că e clar că el nu este dispus să schimbe nimic, din motivele lui pe care tu le știi mai mult sau mai puțin.

Situația te obligă să nu fii geloasă și să accepți relația dintre el și soția lui ca pe un dat. De asemenea, te forțează să nu-ți pui problema să ai și tu un soț într-o bună zi. În plus, îți ”consumă” cei mai buni ani, în cazul în care nu va dura la nesfârșit. Iar dacă va dura, nimic nu se poate schimba. Evident că nu-ți convine așa ceva. Chiar dacă momentele în care vă întâlniți sunt pline de afecțiune și el se poartă frumos cu tine, nu-ți oferă un cadru în care să simți că ești pe calea cea bună în viața ta.

Bineînțeles că vrei și tu o familie, un soț – e dreptul tău. Și, dacă el vrea să te păstreze ca pe o anexă, să nu se mire că tu mai scapi câte o scenă din când în când. Nu e vorba că strici totul, nu te mai simți vinovată. Normal ar fi ca el să-ți ofere libertatea de a avea și tu o relație așa cum îți dorești, dacă el nu poate să fie cu tine în totalitate.

Mă tem că, pentru a-ți regăsi liniștea, va trebui să-ți redefinești nevoile sentimentale și să decizi dacă vrei să mai continui în același fel cu el, sau în cu totul alți termeni. Adică, să ai momentele tale în care el să nu știe ce faci, să nu-i mai dai raportul ca unui soț, pentru că el nu dorește să fie soțul tău. Iar, dacă nu-i convine, să fii capabilă să renunți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*