S-a tot vorbit despre el că stă numai lângă ea în aceste momente și că e primul bărbat bărbat din viața ei. Acum s-a aflat tot adevărul! Cine este IUBITUL Denisei Manelista. Fabulos cu ce se ocupă :O

Dezvăluiri despre iubitul Denisei Manelista. Este primul iubit din viața ei
Amănunte despre acesta au fost făcute publice la o emisiune de televiziune.
Denisa Manelista, pe numele ei real Denisa Răducu, trece prin momente cumplite din cauza unei boli crunte de care suferă.

Alături de tânăra artistă, despre care Florin Condurățeanu a dat amănunte de la medici, se află și iubitul ei, despre care, până acum nu s-au știut prea multe lucruri.

Denisa Manelista, despre care s-a spus că ar fi fost jefuită de impresarul ei, se află la spital, iar familia încearcă din răsputeri să o salveze.
Iubitul ei este lângă ea, după cum a dezvăluit un apropiat al Denisei Manelista la emisiunea „Agenția VIP”, de la Antena Stars.

„Este un om căruia nu îi lipseşte absolut nimic. Îl cunosc foarte bine. Niciodată nu are cum să se împrumute de la nimeni din ţara asta. Nu îi lipseşte nimic şi are un caracter foarte frumos. Avea parc de maşini dinainte să fie cu Denisa. O iubeşte pe Denisa mai mult decât orice. El şi-a lăsat afaceri de bani grei în Spania ca să vină să fie langa Denisa. El i-a dat maşina cadou, cum ar putea să îi ia banii ei”, a declarat apropiatul Denisei.

„Eu 100% ştiu că da, voia să se căsătoreasca cu ea… A fost domnişoară până la 20 şi ceva de ani, băiatul ăsta e primul. El îi doreşte binele, poate la fel ca mama ei”, a mai menţionat acesta.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Citeste si:
Florin Condurățeanu, noi detalii despre Denisa Manelista. „Este internată la un spital unde se tratează boli în stadiu terminal”

Acesta susține că tânăra artistă se află la un spital unde se tratează boli în stadiu terminal.
Denisa Manelista suferă de o boală cumplită, iar de când s-a aflat despre suferința ei au apărut tot felul de detalii care mai de care mai cutremurătoare, atât despre ea, cât și despre familia și colaboratorii săi.

Florin Condurățeanu a fost invitat la o emisiune de la Kanal D. Acesta a oferit noi detalii despre tânăra artistă.

Florin Condurățeanu, noi detalii despre Denisa Manelista. „E posibil să fi luat virusul de la mama ei”

„Aici s-a spus adevărul. Adevăruri medicale aflate greu… Acum două ore am aflat ca Denisa este de 2-3 zile internată la un spital unde se tratează de regula boli în stadiu terminal… Medicul mi-a zis că Denisa nu poate suporta o anestezie cât mai simplă. Legat de plecările ei în Israel sau Cuba au zis că nu este posibil așa ceva.

Denisa era sub monitorizare de virus hepatic, era purtătoare de virus inactiv. Ea a derapat în cancer, fără să mai treacă prin toate etapele intermediare. Ea a sărit direct peste ele. Ea era monitorizată. Este posibil ca virusul să-l fi luat de la mama ei”, a declarat Florin Condurateanu.

Interpreta de muzică populară Elena Merișoreanu a făcut și ea declarații despre Denisa Manelista.

„Eu aș fi mai optimistă în privința ei. Ea fiind foarte tânară și optimistă. Eu am fost operată acum 26 de ani, am avut cancer tiroidian. Am urmat tratamentul pe care mi l-a dat medicul. Sunt bine, au trecut atâția zeci de ani. Eu aș fi mai încrezătoare în privința Denisei”, a afirmat artista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*