S-a păstrat virgină până în noaptea nunţii! Când soţul s-a dezbracat în faţa ei, a început spectacolul

O mireasa virgina din Sudul Africii a inceput sa isi bata sotul dupa ce acesta s-a dezbracat in fata ei pentru a consuma noaptea nuntii.

Mnombo Madyibi, in varsta de 32 de ani, a ajuns la spital cu o rana urata la cap dupa ce a incercat sa faca dragoste cu sotia lui in luna de miere. Femeia a fost socata de barbatia sotului ei si a explicat clar ca penisul acestuia era imens ca un castravete. In momentul in care barbatul a ramas gol in fata ei, femeia a fost socata de ce vede si a inceput sa isi bata sotul.

Mnombo era poreclit „Anaconda” de catre prietenii care l-au vazut dezbracat. Mărimea contează, dar uneori poate avea consecințe dramatice.

Mnombo Madyibi, în vârstă de 32 de ani, s-a căsătorit cu iubita lui virgină şi a dus-o în luna de miere în Coffe Bay, din Sudul Africii.

Preludiul a decurs excelent, femeia părea să se bucure de momentele de intimitate, dar iadul s-a dezlănțuit când bărbatul a renunțat la lenjeria intimă.

“Totul mergea bine şi ea se simţea bine, dar totul s-a schimbat dramatic când mi-am dat jos lenjeria intimă. Înainte să-mi dau seama, m-a lovit cu o sticlă de vin în cap, a încercat să mă sufoce cu un urs alb cu roşu, pe care i-l dăruisem. Mi-a spus că ar fi vrut un penis de 12-13 cm, nu o anaconda. Ne-am întors acasă cu autobuze diferite. Nu vreau să depun plângere împotriva ei pentru că o iubesc. Cred că e furioasă pe mine pentru că nu i-am putut oferi decât o lună de miere ieftină şi nu luna de miere în Zanzibar pe care şi-o dorea”, a declarat Mnombo Madybi pentru dailystar.co.uk.

Bărbatul era cunoscut în echipa de fotbal în care juca sub porecta de “Anaconda“, din cauza mărimii imense a organului genital.

Țipetele celor doi au trezit ceilalți clienți ai hotelului, iar tinerii însurăței și-au încheiat luna de miere prin a lua autobuze diferite spre casă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*