S-a întîmplat în seara de Crăciun! Ce i-a scris un client unei CHELNERIȚE GRAVIDE pe nota de plată. Cînd a văzut mesajul, femeia a început să plîngă

Perioada sărbătorilor scoate ce e mai bun din oameni. O situație care demonstrează acest lucru a avut loc în Ajunul Crăciunului, la un restaurant din SUA.

O chelneriță a primit un bacșiș incredibil, în valoare de 900 de dolari. Pe o notă de doar 61 de dolari, ar mai trebui menționat. Cea care i-a oferit banii este tot o femeie.

Povestea este, însă, mult mai complexă. Respectiva chelneriță este însărcinată și va avea o fetiță la începutul lunii ianuarie. Este nevoită să continue să lucreze, din cauza problemelor financiare ale familiei. Soțul ei are probleme de sănătate și nu se poate angaja. Femeia care a ținut să o ajute mai venise la respectivul restaurant și știa povestea chelneriței. A simțit că trebuie să o ajute.

„Aceștia sînt bani de la Dumnezeu. El ne-a dat nouă, pentru ca noi să putem să îți dăm ție. Multă sănătate”, a povestit chelnerița, care a recunoscut că a început să plîngă după ce a văzut banii și, mai ales, mesajul.

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*