S-a întâmplat la 11 zile de la atentat. Din păcate, a fost prea mult pentru Florin Morariu, eroul român din Londra

Florin Morariu, eroul român din Londra, nu a mai mers la serviciu după atacul terorist
Florin Morariu, eroul român din Londra, nu a mai mers la serviciu de zece zile, pentru că este traumatizat în urma atacului terorist soldat cu opt morți. Afirmația a fost făcută chiar de managerul brutăriei în care lucrează românul, care a intervenit eroic în timpul atentatului, relatează The Telegraph.

Borough Market urmează să fie redeschisă astăzi, la 11 zile de la atacul terorist care a șocat capitala Marii Britanii. Pe 3 iunie, trei atacatori au intrat cu o camionetă în pietonii de pe London Bridge, înainte de a declanşa un carnagiu cu mai multe cuţite de bucătărie în zona Borough Market. Opt persoane şi-au pierdut viaţa şi 48 au fost rănite.

Florin Morariu, un român de 32 de ani care munceşte într-o brutărie din Borough Market, a reuşit să surprindă într-o filmare făcută cu telefonul mobil momentele de coşmar de pe străzi. În filmare, românul le povesteşte colegilor de serviciu cum l-a lovit pe unul dintre terorişti după ce acesta reuşise să înjunghie o persoană.

El şi un alt coleg au în mână nişte beţe, iar românul îi cere altuia să îi aducă „un făcăleţ” din bucătărie, ca să se poată apăra în caz că apar din nou atacatorii. Românul a fost descris drept un adevărat erou, după ce a lovit un terorist și a adăpostit 20 de oameni în brutărie, în timp ce atacul era în desfășurare.

Bărbatul a fost însă parcat de cele întâmplate, iar de zece zile nu a revenit la muncă, potrivit proprietarului brutăriei. „Toată tura de noapte a fost afectată. Florin a aruncat cu o ladă în ei… Este destul de traumatizat. Nu se întoarce în Borough încă și ne gândim să-l mutăm într-o altă brutărie”, a declarat proprietarul brutăriei Bread Ahead, Justin Gellatly.

Faptele lui Florin Morariu au impresionat întreaga lume, iar președintele Klaus Iohannis nu a respins ipoteza ca acesta să fie decorat.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*