S-a dus la medicul GINECOLOG și l-a implorat să o ajute, spunându-i că simte dureri în zona genitală. La cinci minute după ce a început consultul, doctorul și-a pus mâinile în cap! E INCREDIBIL ce avea femeia acolo

Acest medic din Marea Britanie a avut parte de ceva ce nu a mai întâlnit până acum.

O femeie a venit la el cu dureri puternice în zona intimă. După ce a început consultul și a văzut care este cauza durerii femeii, doctorul și-a pus mâinile-n cap de uimire, nevenindu-i să creadă că așa ceva se întâmplă: “Doamnă, nu sunteți în toate mințile? Cum a ajuns această chestie acolo?“.

Vizibil rușinată, femeia i-a răspuns că a încercat să își provoace plăceri cu ajutorul spray-ului, însă nu s-a gândit că flaconul va rămâne fără capac chiar în interiorul corpului ei.

În cele din urmă, după o scurtă intervenție chirugicală, doctorul a reușit să extragă obiectul străin.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Anunț ȘOC! Clarvăzătoarea care a prezis dezastrul din Colectiv anunţă sfârșitul veacurilor: „Trăim zilele de pe urmă, în care Iisus Hristos va veni pe Pământ”

Clarvăzătoarea de la Colectiv, Maria Ghiorghiu, susține într-o postare pe blogul său, că au apărut semnele sfârșitului veacurilor, mai exact ale venirii lui Iisus pe Pământ.

„Dragii mei,

Astăzi dimineața, m-a trezit glas din Cer, care striga pur și simplu așa:
Începe Cernerea! Cei buni vor sta de-a dreapta Lui Iisus Hristos, iar cei răi vor sta de-a stânga Sa, unde este plângerea și scrâşnirea dinților! (…)

Vă veți convinge că trăim zilele de pe urmă, zilele în care Iisus Hristos va veni pentru a doua oară pe Pământ.

Iata ce-mi spune chiar acum un glas:

Abia de-acum,încep Furtunile cumplite si vijeliile !”
Înseamna ca pana acum dragilor, tot ce a insemnat furtuni si vijelii,au fost de „catifea!”

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre: „Va mătura totul de pe Pămant”. Se va intampla in curand!

Maria Ghiorghiu, previziuni sumbre: „Va mătura totul de pe Pămant”. Maria Ghiorghiu a vorbit, de-a lungul timpului despre tragediile care au marcat ţara noastră, precum incendiul din clubul Colectiv ori din Bamboo, iar acum, aceasta susţine că un fenomen halucinant va avea loc de curând.

Mai exact, ea susţine că zilele caniculare vor fi întrerupte de o tornadă.

„Astazi, în timp ce scriam aici, desi eram cu ochii pe monitor, vad dragilor, in spatele meu, o stradă liniştită, deasupra căreia ardea un SOARE extrem de torid. Cum nicio frunză nu se misca la sol, brusc si extrem de surprinzător incepe o furtună cumplită ca o TORNADĂ!

Tot ce era la sol dragilor, au inceput a se roti în inversul acelor de ceasornic, si se ridicau cu mare iuţime spre cer, formand un nor ca un caer de lână.

Dragii mei, vom auzi cât de curând de o astfel de furtuna cumplita sau altfel spus, de o Tornadă care va mătura totul de pe Pămant.

Totul se petrecea la Sud-Est! Cu asemenea temperaturi extrem de mari, ne putem astepta la astfel de TORNADE in ROMANIA DUHULUI SFANT, TORNADE ce apar pentru prima oara la noi.

Dar BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI, iubeste ROMÂNIA SA SFANTA, si-o va ocroti cu Mila si cu Dragostea Sa!”, a scris Maria Ghiorghiu pe contul său personal.

Clarvăzătoarea susţine că, chiar dacă aceste fenomene nu obişnuiesc să se petreacă în România, această viziune este ameninţătoare pentru ţara noastră.

CITEȘTE ARTICOLUL URMĂTOR: ,,În luna a noua mi-a murit copilul în pântece. Medicii au spus că trebuie să-l scoată imediat și mi-au făcut cezariană de urgență. După ce m-au tăiat și au văzut ce scot, în sală s-a lăsat o liniște de mormânt… Când am înțeles ce se întâmplă, eu și soțul meu nu mai puteam…”

Aceasta este povestea lui Jocelyn Robertson și a soțului său, Ignacio. Tânărul cuplu proaspăt căsătorit se pregătea pentru nașterea primului lor copil. Luna a noua de sarcină se sfârșea, iar Jocelyn și soțul ei de-abia așteptau ceea ce sperau ei că va fi cel mai mare eveniment din viața lor. Toate gândurile lor se îndreptau către băiețelul căruia îi aleseseră deja numele: Noah.

Erau cei mai fericiți oameni din lume, dar ceva îngrozitor s-a întâmplat.

Brusc, Jocelyn a început să se simtă rău și să sângereze. Ignacio a dus-o imediat la clinică unde i-au făcut o ecografie. Imaginile i-au șocat pe medici: dr. Kimberly Sempson le-a dat vestea teribilă, bebelușului nu-i mai bătea inima. Un alt doctor a venit pentru a realiza aceeași examinare, dar rezultatul a fost același.

Micuțul Noah nu mai avea bătăi de inimă, ceea ce însemna că era mort. Copilașul lor mult-așteptat murise înainte să se nască. Când cei doi părinți au aflat vestea, au izbucnit în lacrimi…

Pe lângă lipsa bătăilor inimii, copilul era poziționat greșit, așa că nu puteau scoate trupul lui Noah pe cale naturală, iar medicii au decis să facă o cezariană.

Dar nimeni din sala de operații nu a putut crede acest miracol: micul Noah era în viață! El a fost dus imediat la terapie intensivă, starea lui era gravă, dar cel mai important era că trăia! Grație acțiunii rapide a medicilor, starea lui s-a îmbunătățit.

Când părinții au realizat că bebelușul e în viață au intrat pur și simplu în șoc din cauza bucuriei. Singurul lucru pe care îl mai putea spune mama era ,,E un miracol!”. Din fericire, din când în când se mai întâmplă și miracole.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*