S-a dezbrăcat, a deschis geamul maşinii şi s-a lăsat pe spate. După câteva secunde, a murit!!! Toată scena a fost filmată!

Un „joc” stupid i-a curmat viaţa unei tinere de 35 de ani. Întreaga scenă a fost filmată de prietena ei cea mai bună.

Natalia Borodina, o femeie în vârstă de 35 de ani, din Moscova, se afla în vacanţă cu prietena ei, undeva în Punta Cana. La un moment dat, aceasta a început să-şi scoată hainele, în timp ce prietena ei conducea. Când a rămas în sânii goi, a deschis geamul de la maşină şi s-a lăsat pe spate, „în joacă”.

Prietena ei filma întreaga scenă cu telefonul mobil.

„Distracţia” fetelor a durat câteva secunde. La un moment dat, Natalia, cu capul pe spate, s-a lovit de un stâlp de pe marginea drumului. Impactul i-a fost fatal, aceasta decedând, în scurt timp, la spital, din cauza rănilor deosebit de grave.

Din seria ACCIDENTE STUPIDE: Cinci accidente casnice, care de care mai prostesti

Cinci bărbaţi au necesitat internare după diferie accidente produse în curte. Victimele au ajuns în Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) de la Spitalul „Sfântul Spiridon“ cu mâinile şi pi­cioarele tăiate în obiecte ascuţite.
Pacienţii au rămas internaţi în clinicile de ortopedie şi chirurgie plastică din spital. Astfel, un bărbat din Cucuteni, în vârstă de 23 de ani, a ajuns la spital cu piciorul stâng tăiat de drujbă.

Altul, de 32 de ani, din Iaşi, a avut nevoie de ajutor după ce i-a intrat o sârmă în mâna dreaptă. „Alt pacient, în vârstă de 61 de ani, din judeţul Botoşani, a fost internat cu plagă tăiată de fai la genunchiul drept.

Un alt bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Hârlău, prezenta o plagă tăiată cu sticla la nivelul gambei stângi. Alt pacient, în vârstă de 63 de ani, din Iaşi, prezenta o plagă tăiată în cui la nivelul mâinii drepte“, a arătat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*