Rusoaica asta a SUCIT MINȚILE BĂRBAȚILOR cu dimensiunile ei imposibile. Cum arată corpul ei special, cu dimensiunile 96-63-107 care a fascinat 5.5 milioane de oameni

A fascinat 5.5 milioane de oameni cu forma unică a trupului său. Rusoaica asta arată BOMBĂ. Cu ce a sucit mințile bărbaților vezi în imaginile de mai jos. Rusoaica este faimoasă pe internet, având peste 5 milioane de urmăritori pe instagram.

O cheamă Anastasiya Kvitko și e senzație pe rețelele de socializare. Rusoaica are un corp cu totul și cu totul special: 96-63-107, acestea sunt dimensiunile cu care se laudă. Femeia s-a nascut în Kaliningrad, Rusia, dar acum locuiește în Miami, unde este pozată pe yachturi, la petreceri VIP, sau în destinașii exotice.

Nimenu nu știe cu ce se ocupă Anastasiya, dar toți sunt de acord că arată BOMBĂ. Pe lângă aspectul ei fizic senzațional, ea se laudă și cu luxul pe care îl etalează ostentativ. Mulți au comparat-o cu Kim Kardashian, dar ea nu este de acord că se aseamănă cu ea. Motivul? Anastasiya susține sus și tare că, spre deosebire de Kim, formele ei sunt 100% naturale.

„Îmi place Kim Kardashian, dar nu îmi place să fiu comparata cu ea. Cred că este sub mine. Trupul meu e atletic, picioarele mele sunt tonifiate, posteriorul meu este cel mai frumos din lume și nu mi-am făcut nimic la chip” a spus rusoaica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*