2

Românca Laura Bretan a impresionat pe toată lumea în finala concursului America’s Got Talent!

Laura Bretan a păşit pe scena concursului America’s Got Talent, pentru ultima dată, în finala concursului, in speranţa de a câştiga 1 milion de dolari.

Micuţa cântăreaţă de opera a fost a 4 a concurentă crae a păşit pe scena, iar în urma prestaţiei ei aceasta a primit ovaţii din partea tuturor.

„Este ridicol”, a exclamat  Simon Cowell după ce aceasta şi+a încheiat prestaţia. El a continuat să spună că el nu știe prea multe despre muzica clasica, dar „ceea ce știu este că vedem pe cineva care este extraordinar de talentat.”

Howie Mandel a remarcat: „Ai fost genială. Tu ai fost perfectă. Aceasta a fost o performanță de milioane de dolari. „Apoi a a exclamat,” Am văzut patru spectacole de milioane de dolari. „Mel B a spus că a simțit emoţiile lui Bretan ”  dar ai atins fiecare notă  cu atâta acuratețe … Ce performanță ! ”

Heidi Klum a spus despre adorabilă Bretan, „In seara asta, arăți ca o prințesă, dar pe scenă ai fost ca o regină. Voi fi  zână bună chiar acum și spune Sper că toată lumea votează pentru tine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*