Risca sa fie OMORATE daca nu SANGEREAZA in noapte nuntii. Uite ce truc folosesc tinerele din Iran ca sa-si pacaleasca sotii!

Conform unor credinţe străvechi, femeia a fost considerată impură, creată de Satana. Fiecare ar trebui, prin urmare, să scape de ea şi să se îndrepte spre o viaţă monahală, de sacrificiu. Alţii au considerat soţia ca fiind un instrument de plăcere pentru bărbat, o bucătăreasă şi o servitoare în casa lui.

Se promovează căsătoriile şi se consideră căsnicia drept unul dintre semnele şi dovezile că Dumnezeu este în Univers: „Printre semnele Lui [este acela] că El v-a creat pe voi din ţărână şi apoi iată-vă pe voi oameni care v-aţi răspândit [pe pământ].” (Coran 30: 21).„El este Cel care v-a creat dintr-un singur suflet şi din el a făcut-o şi pe perechea lui, lângă care el să poată găsi linişte.” (Coran 7: 189).

In unele zone din sudul Iranului, populatia conservatoare considera ca fetele trebuie sa fie virgine in ziua in care se casatoresc. Adesea, tinerele ajung sa se sinucida dupa ce sunt facute de ras in public de sotii lor, pentru ca nu au sangerat in noaptea nuntii. Desi exista multe alte motive pentru care o femeie nu sangereaza in momentul in care face sex pentru prima data, cum ar fi practicarea gimnasticii sau a altor sporturi, in multe culturi se mentine ideea ca lipsa sangerarii inseamna ca femeia nu e virgina.

Deoarece operatia chirurgicala de reconstructie a himenului e costisitoare si adesea nu e disponibila in aceste zone indepartate, a fost inventata o alta metoda: un supozitor vaginal care „falsifica” sangerarea.

Setul de supozitoare costa 100 de euro si contine doua supozitoare: unul pentru noaptea de dinaintea nuntii si unul pentru noaptea cea mare. Supozitorul se inroduce in cervix cu 30 de minute inainte de actul sexual.

Membrana supozitorului absoarbe umezeala si, dupa ce e incalzita de temperatura corpului, elibereaza plasma din interior.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*