Rezemat de MORMÂNTUL fratelui său geamăn, băiețelul a început să vorbească. Când a auzit CE SPUNE, mama lui a căzut în genunchi

Rezemat de mormântul fratelui său geamăn, micuțul Walker Myrick povestește cu glas tare cum a decurs prima sa zi de școală.
În vârstă de numai cinci ani, băiețelul nu și-a cunoscut niciodată fratele geamăn, care a murit încă din pântec, din cauza unui sindrom rar.

În ciuda acestui destin tragic, mama copiilor povestește pentru The Mirror legătura incredibilă care s-a format între cei doi frați.
Walker nu pierde absolut nicio ocazie de a vizita mormântul fratelui său geamăn și de a vorbi cu el. Într-una dintre aceste vizite, mama copiilor a făcut o poză pe care a postat-o pe internet. Imaginea impresionantă s-a viralizat rapid.
„S-a dat jos din mașină înaintea noastră și s-a dus rapid la mormântul fratelui său. S-a așezat jos și a început să vorbească cu el. Pur și simplu am știut că trebuie să fac această poză!”, a spus Brooke Myrick (33 de ani).

Relatiile dintre gemeni. Mit sau realitate?
Legatura dintre fratii gemeni este, fara doar si poate, una foarte stransa. Daca unele dintre aceste povesti sunt explicate stiintific, altele par a tine mai degraba de zona paranormalului.

Relatiile dintre gemeni, chiar fiind in stadiul de bebelusi, au fost intotdeauna intre mit si realitate. Unii sunt de parere ca relatia dintre gemeni transcede o relatie obisnuita intre frati, insa altii cred ca nu exista nimic iesit din comun intr-o astfel de relatie.

Tu ce parere ai?

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*