Relațiile ei cu Peter Imre și Norris Măgean au făcut mare vâlvă, dar niciunul nu i-a devenit soț! Acum, Corina Dănilă a primit vestea de la tatăl fetiței sale E cu adevărat DUREROS după atâția ani :(

Fostul iubit al Corinei Dănilă s-a logodit cu tenismena Ana Bogdan. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai multă vreme. Anunțul a fost făcut chiar de sportivă, pe contul de socializare.
Fostul iubit al Corinei Dănilă s-a logodit cu tenismena Ana Bogdan și au făcut petrecere.

Norris Măgeanu se pregătește de căsătoria cu Ana Bogdan. Cei doi au sărbătorit logodna alături de mai mulți prieteni.

Fostul iubit al Corinei Dănilă s-a logodit cu tenismena Ana Bogdan
Fanii i-au felicitat imediat pe cei doi. „O seară cu adevărat specială. Ne bucurăm ca ne sunteți alături, dragii noștri! Petrecere oficială. Prieteni. Familie. O noapte specială pentru noi. Vor mai fi multe alte evenimente importante”, a scris Ana Bogdan.

„Felicitări”, „Să fiți fericiți”, le-au urat internauții. Ana Bogdan este o jucătoare română profesionistă de tenis clasată pe locul 117/WTA și a ajuns pe 5 ianuarie 2009 pe locul al doilea în clasamentul dedicat junioarelor.

Corina Dănilă și Norris Măgeanu au împreună o fetiță, Rianna în vârstă de 13 ani, în urma unei relații ce a durat mai mulți ani. Recent pe pagina Corinei de pe un site de socializare, vedeta de televiziune a postat o fotografie în care apare de moștenitoarea sa. Cele două și-au făcut un selfie, îmbrățișate, în holul teatrului Național Ion Luca Caragiale din Capitală.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*