Răzvan: „Am 30 de ani și sunt căsătorit. Îmi înșel nevasta cu o altă femeie și nu vreau să râdeți de problema mea. Ce-am pățit e grav de tot. În timp ce făceam amor cu AMANTA am trăit cel mai mare șoc..” Nu creeeed ce i s-a întâmplat. S-a împărțit el între două femei, dar să vezi ce răzbunare :O

De când lumea si pământul, amorul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Dragă Adela,
Sunt Răzvan, am 30 de ani o viață liniștită, împlinită, cu soție și amantă, dar sincer și nu vreau să se facă haz pe problema mea… de o lună mi s-a întâmplat un lucru groaznic! Din bărbatul super viril la pat și sincer o spun, am avut un șoc când în timpul actului intim cu amanta pur și simplu mi-a murit și n-am mai avut chef de nimic.

Practic, de o lună nu mai sunt potent. Credeți-mă, nu mi-e ușor să spun asta, dar vreau să știu ce se întâmplă? Efectiv, înainte mergea mereu și acum mai deloc, am impresia că nici nu mai am penis…

Adela răspunde:
Dragă Răzvan,
Motivele pot fi multiple, dar să știi că e destul de greu să-mi dau seama care-i problema doar din ce mi-ai scris. Dacă spui că această schimbare îngrozitoare a apărut brusc, să nu fie ceva medical. Este necesar să consulți mai întâi un urolog care să-ți facă niște analize, să vadă cum stau lucrurile.

Să nu fie simptomul vreunei boli cu transmitere s*xuală sau altceva. Dacă nu, atunci probabil că ai trecut printr-un șoc emoțional sau ești supra-solicitat la muncă. Sau te stresează situația cu cele două femei din viața ta, poate te presează nevasta care simte ceva – nu știu.

Motivele pot fi și de natură psihologică, dar în acest caz simptomele ar fi apărut treptat, nu brusc. Adică, ai fi avut și momente în care funcționezi la parametri normali, nu numai rateuri. În orice caz, nu trebuie să iei lucrurile foarte în tragic. Cu cât te contracți mai tare, cu atât obții efectul contrar.

Probabil că a venit momentul să te mai relaxezi și tu. Bănuiesc că nu e ușor să menții în continuu niște aparențe față de soție, să nu se supere nici amanta – până la urmă ești și tu un om. Ia-o mai ușor o vreme și, dacă nu e ceva medical, lucrurile se vor regla de la sine.

Tu ce parere ai? Ce sfat i-ai oferi? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*