RĂZVAN a fost dat dispărut în urmă cu câteva zile. Acum l-au găsit MORT. Tânărul a fost văzut de multe ori stând pe o BANCĂ și părea dubios. Șocant ce au descoperit de fapt. Pe tot corpul i-au găsit.. Avea doar 21 de ani :(

Tânăr din Iași, găsit mort în Marea Britanie. Răzvan Sîrbu avea doar 21 de ani
Răzvan Sîrbu, un tânăr din Iași, a fost găsit mort în Marea Britanie. Cel care a făcut macabra descoperire a fost un om al străzii care a alertat Poliția. Toate indiciile duc către o crimă, cred anchetatorii britanici, care susțin că ieșeanul avea mai multe răni pe corp, dar mai ales în zona capului.

Românul a fost dat dispărut încă de săptămâna trecută și a fost găsit mort, duminică, într-un parc din localitatea Tovil, comitatul Kent, notează Kentonline. Abia după cinci zile de la deces, criminaliștii britanici au reușit să stabilească identitatea victimei. Este vorba despre Răzvan Sîrbu, un tânăr de 21 de ani din Iași.

„De fapt, zâmbea foarte des și parea destul de fericit. Dar era neobișnuit să stea atât de mult singur în zona asta”, a precizat un localnic prezent la locul crimei.

Tânăr din Iași, găsit mort în Marea Britanie. Răzvan Sîrbu trăia într-un cort de mai multe luni
Localnicii, interogați de Poliție, au povestit că tânărul ar fi venit în Anglia în noiembrie și locuia într-un cort amplasat pe un deal. Oamenii îl descriu pe Răzvan drept un bărbat care nu căuta să aibă probleme. De multe ori a fost văzut stând pe o bancă uitându-se la rațele de pe apă.

Polițiștii au catalogat moartea tânărului din Iași ca fiind suspectă. Criminaliștii cred că Răzvan Sîrbu ar fi fost ucis deorece tânărul avea mai multe răni la cap, dar și în alte zone ale corpului.

De altfel, Răzvan Sîrbu a fost cazat în repetate rânduri într-un centru de zi pentru persoanele fără adăpost din localitate.

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

sursă foto: Poliția Comitatului Kent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*