sdfghjhgfdsdas

RÂZI PE CINSTE! CELE MAI FAIMOASE VIRALE-VIDEO ÎN DOAR 5 MINUTE! (VIDEO)

Fenomenul de împânzire a unui material care stârneşte curiozitatea majorităţii, indiferent de natura lui, a luat amploare în ultima perioadă sub denumirea de viral.

Practic, dacă iei o bucată de excrement de vacă, apoi reuşeşti să faci din el o minge de fotbal pe care să scrie “Jabulani” şi, atenţie, filmezi/fotografiezi tot procesul, ai toate şansele să observi cum materialul final a început să prindă aripi prin ţară/prin lume.

Apariţia Facebook-ului şi apoi progresul pe care l-a cunoscut platforma de socializare a făcut ca totul să prindă contur pe această ramură. Datorită sistemului de apreciere şi distribuire a postărilor, un material poate ajunge viral şi în cel mai scurt timp. Partea proastă este că poate ajunge în situaţia de a se viraliza orice tâmpenie, orice aberaţie, iar asta se datorează faptului că suntem foarte mulţi pe Terra şi foarte diferiţi. Adică există şi foarte mulţi oameni cărora dacă le arăţi un deget, îi dau share.

Mai jos puteţi viziona cele mai populare videoclipuri, cele mai vizionate şi distribuite, adunate într-o compilaţie de doar 5 minute!:))

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*