Răzbunarea unui mire întrece orice limită! Ce i-a făcut soției sale la nuntă, de față cu toți invitații! Înregistrarea a ajuns pe internet

Un mire înșelat de cea care urma să-i fie soție s-a răzbunat într-un mod cu totul surprinzător! Bărbatul i-a dat replica miresei care s-a înșelat chiat la nuntă.

Un bărbat din Singapore se aștepta ca viața lui să ia o turnură fericită odată cu cererea în căsătorie a iubitei sale. Număra zilele până la nuntă când, în mod cu totul surprinzător, a aflat că femeia care a acceptat să-i devină soție îl înșală.

Îndurerat și cuprins de furie, bărbatul a decis să se răzbune chiar în ziua nunții. În fața invitaților, el a spus că va difuza o înregistrare video cu momentele fericite pe care le-a trăit alături de iubita sa.

În imagini însă a apărut mireasa filmată în ipostaze intime cu amantul ei, într-o cameră de hotel. Înregistrarea a avut un impact năucitor atât asupra miresei, cât și a celor prezenți. Satisfăcut, mirele a plecat, spunând adio celei pe care s-a răzbunat pentru că l-a înșelat.

Mirele a obținut imaginile cu ajutorul unui detectiv particular, care a urmărit-o pe logodnica sa chiar în zilele dinaintea nunții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*