Rar ți-e dat să vezi atâta LUX, dar Delia și soțul ei și-au permis să dea peste 1 milion de euro în locuința visurilor. Fabulos cum e în CASA lor. Parcă-i ireal ce au la etaj :O

EXCLUSIV/ Delia și soțul ei s-au mutat în casa cea nouă, după ce nu au reușit să o vândă!
Cu o întârziere mai mare de un an de zile, Delia și soțul ei s-au mutat în penthouse-ul de peste un milion de euro, cu piscină la etaj, în timp ce fosta lor locuință are deja chiriași.

Delia Matache și soțul ei, Răzvan Munteanu, și-au amânat mutarea în noua lor casă, un duplex de lux situat în cartierul Floreasca, mai bine de un an.

Motivul? Din cauza unui program încărcat, ei au reușit cu greu să se vadă cu designerul pentru a alege și a comanda mobila. În plus, în această perioadă, spirit întreprinzător, soțul artistei a căutat chiar să vândă duplexul înainte de a se muta. Această afacere care i-ar fi adus un câștig de 400.000 de euro!

Are în sfârșit, dressing-ul visurilor sale
Cei doi soți au investit în jur de un milion de euro în casa visurilor lor, de peste 200 de metri pătrați, cu piscină și terasă, la etaj. Delia are un dressing imens, în care-i încap toate ținutele de scenă și nu numai. În prezent, casa în care au locuit cei doi are deja chiriași.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*