Raluca si-a facut curaj si a spus lucrurilor pe nume! Mesajul pentru Pepe a luat lumea prin surprindere! Era de asteptat: „Sunt tiganca…”

Aşa-l ţine doar pentru ea! Raluca Pastramă l-a copleşit pe Pepe cu sărutări şi…

Raluca Pastramă este îndrăgostită nebuneşte de soţul şi tatăl fiicelor ei, Pepe, şi are o strategie sigură cu ajutorul căreia ştie să-l ţină doar pentru ea. Focoasa brunetă îl copleşeşte cu sărutări fierbinţi şi ştie să-i ajungă la inimă cu declaraţii de dragoste.

Raluca Pastramă şi Pepe formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din lumea mondenă. Focoasa brunetă ştie să menţină aprins focul pasiunii, dar şi să-şi emoţioneze soţul, asigurându-se că rămâne doar al ei.

Soţia artistului a postat o fotografie în care apare răsfăţându-l pe acesta cu sărutări fierbinţi. Imaginea este însoţită şi de o declaraţie de dragoste extrem de emoţionantă.

”Sunt ţiganca ta, prietena ta. Cea care te urmează şi te aşteaptă. O să te iubesc până când o să-mi sară inima din piept. Rosa, Maria”, este declaraţia de dragoste cu care Raluca Pastramă l-a copleşit pe soţul ei, Pepe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*