Pustoaica de 19 ani care si-a scos virginitatea la vanzare a gasit cumparator! Cati bani i-a oferit un afacerist pentru o noapte de amor: este o suma enorma!

Giselle, o tanara care si-a scos virginitatea la vanzare pe bani multi, sustine ca a primit o oferta generoasa din partea unui afacerist.

Potrivit mirror.co.uk, tanara de 19 ani a fost ofertata cu suma de 2,2 milioane de lire sterline, pentru o prima noapte de amor.

Tanara s-a inscris pe celebrul site Cinderella Escorts, acolo unde dorinta ei a capatat vizibilitate.

„Nu as fi visat niciodata la o suma atat de mare. Este un vis devenit realitate. Cred ca aceasta moda prin care fetele isi vand virginitatea este o forma de emancipare si sunt socata de oamenii care au ceva de rau de zis despre acest lucru”, a spus tanara care planuieste sa se foloseasca de bani pentru a-si acoperi taxele de facultate, dar si pentru calatorii.

Un model își vinde virginitatea pentru aproximativ 3 milioane de dolari, iar cel care este dispus să plătească suma enormă de bani este un om de afaceri din Abu Dhabi.

Giselle, în vârstă de 19 ani, a primit o sumă importantă de bani de la un om de afaceri din Abu Dhabi, care i-a acceptat oferta. Însă bărbatul nu este singurul care a licitat.

Un actor de la Hollywood a cărui indentitate nu a fost dezvăluită, dar și un politician rus s-ar fi numărat printre persoanele care au fost dispuse să achite suma uriașă. În cele din urmă, prețul oferit de omul de afaceri arab l-a depășit pe cel al „competitorilor”, scrie Metro.com

Tânăra susține că decizia i-a aparținut în totalitate și se declară „foarte fericită că face parte din această nouă modă.”

Un hotel din Germania este deja rezervat pentru cei doi.

Ea va fi însoțită de forțele de securitate de la agenție, care vor rămâne în apropiere. Giselle va purta o discuție cu respectivul om de afaceri, înainte ca cei doi să se întâlnească. În plus, în orice moment înțelegerea dintre cei doi se poate anula.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*