Pufuletii imbibati in alcool – metoda de adormit copiii!

Din presa:

“O fetiţă în vârstă de un an şi trei luni dintr-o comună ieşeană a ajuns la spital în comă, după ce mătuşa care o îngrijeşte i-ar fi dat pufuleţi îmbibaţi în alcool, ca să adoarmă mai repede. Protecţia Copilului a deschis o anchetă, iar bebeluşul ar putea fi plasat la un asistent maternal”, relatează News.ro.

Metoda de adormit copiii la tara, in Romanica: pufuleti imbibati in alcool. Un copil a intrat in coma, ceilalti inca rezista.
„Cel mai probabil i s-au dat pufuleţi îmbibaţi în alcool, ca să adoarmă. Metoda este folosită din păcate des la ţară. Fetiţa a ajuns în stare gravă, prezenta semne clare de intoxicaţie etanolică“, a declarat sâmbătă, pentru News.ro, medicul Radu Terinte, managerul Spitalului de Copii din Iaşi.

Protestam impotriva norvegienilor, suntem foarte suparati cand niste straini ne “fura” copiii. Si asta poate fi un lucru bun, aratam ca ne pasa, nu?
Dar de ce nu suntem in stare sa facem acelasi lucru cand este vorba de copiii nostri?
“Pufuleti in alcool” este o METODA romaneasca de adormit copii, nu un caz singular. Este vorba de multi copii aflati in pericol de moarte.

De ce nu protestam? De ce oamenii care au iesit sa protesteze impotriva norvegienilor nu ies pe strada sa strige impotriva dreptului acestor parinti de a-si creste copiii?
Mai rau: de ce nu protestam pentru ca acesti copii sa aiba niste conditii decente in casele de copii, dupa ce vor fi luati?
Intrebari retorice si inutile.

Avem copii pe strada, prin canale.
Ar trebui sa avem grija de ei. Nu?
Ii numim “aurolaci”, iar cei mai milostivi dintre noi le mai duc haine si le mai arunca un leu.

6_23411100

costel_2_27674500

1_57174800

Alti adulti ii folosesc pentru a-i trimite la produs.
Romanii nu se revolta, desi copiii traiesc sub ochii lor.
Adica, cel putin eu nu am auzit de niciun mare miting in fata Guvernului, cu pancarte gen: “SALVATI COPIII STRAZII!”. Stiti voi de vreunul?

Alcoolul si violenta in familie arunca copiii pe strazi. Multi parinti pleaca din tara, lasandu-si copiii sa fie crescuti de rude. Astea sunt problemele noastre.

sursa:cronicipebune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*