phone

Prostituţia se mută online datorită telefoanelor inteligente!

În trecut înainte ca telefonul mobil să apară, în cazul în care un bărbat voia să contacteze” o doamnă a nopții „, el putea face acest lucru doar dacă mergea în zone bine cunoscute, în care prostituatele îşi aşteptau clienţi, sau uitându-se în anunțurile publicate de „escortă”.
În același mod în care căutăm şi cumpărăm cele mai multe lucruri astăzi, modul de a căuta o prostituată s-a schimbat de când a apărut internetul, acum majoritatea consumatorilor pot achiziționa orice işi doresc, doar cu câteva clicuri de mouse. Vânzarea de sex s-a mutat odată cu trecerea timpului pe internet, iar acum proxeneți nu mai folosesc metode „învechite”, acum folosesc site-uri ascunse, social media și aplicații mobile pentru a promova afacerea lor.
Poliția din unele țări nu consideră prostituția ca fiind o crimă majoră, chiar dacă este ilegală, dar acum cu trecerea acestei industrii pe site-uri web, aceştia sunt nevoiți să monitorizeze aceste site-uri, deoarece așa cum este bine cunoscut faptul că prostituția și dependența de droguri și sunt asociate.
Michigan State University şi Loyola University Chicago au efectuat un studiu intervievând 71 de proxeneți. Toţi au folosit aceeași metodă de a recruta clientela lor, prin intermediul anunțurilor de publicitate puse pe anumite pagini web.
Pentru a ține pasul cu tehnologia smartphone, proxeneți au chiar aplicații mobile, astfel încât atunci când ești într-un oraș, și ai nevoie de serviciile unei prostituate, pur și simplu tastezi adresa în care te afli și aplicația îţi va spune dacă în jurul tău se află una sau mai multe prostituate.

Putem vedea că tehnologia pe care o folosesc pentru a comercializa vânzarea de sex este destul de fenomenală,  „cea mai veche profesie” din lumea s-a dezvoltat cu siguranță, odată cu trecerea timpului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*