Probabil ai depășit asta deja! Cât de frecvent este bine să te masturbezi?

Expertii împărtășesc același punct de vedere când vine vorba de masturbare. Este o practică normală atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Într-adevăr, bărbaţii o fac mai des și vorbesc mai deschis despre acest subiect, dar şi femeile recunosc că își provoacă plăcere singure.

La întrebarea „cât de frecvent este bine să te masturbezi?” nu există un răspuns concret, depinde de fiecare persoană în parte și de nevoile pe care le are. Nu uitați că masturbarea ajută la îmbunătățirea vieții intime.

Cât de frecvent este bine să te masturbezi? Nu există o regulă, depinde de la o persoană la alta
O poţi face ori de câte ori simţi nevoia să te detensionezi în lipsa unui partener. Specialiştii spun că masturbarea poate îmbunătăţii sau creşte apetitul şi este dăunătoare doar dacă este singura preocupare şi exerciţi mişcări agresive asupra organului genital.

Nimeni nu poate să spună cu exactitate cât de frecvent este bine să te masturbezi, pentru că depinde de la persoană la persoană. Dacă o faci în intimitate şi pentru că îţi lipseşte un partener, nu se pot impune restricţii. Iar dacă se întâmplă să te exciţi mai des, poţi să îţi oferi satisfacţie sigură de fiecare dată.

Sunt situații când masturbarea poate fi mai bună decât amorul. O poţi face ori de câte ori ai chef, un partener de viaţă nefiind necesar. Ai şanse să ajungi mult mai repede la orgasm pentru că ştii ce anume să faci pentru a-ţi oferi plăcere.

Cât de frecvent este bine să te masturbezi? Gustați din micile plăceri ale vieții

Frecvenţa cu care cineva se masturbează diferă foarte mult şi este în funcţie de numeroşi factori. Nu există un „normal” ca să fie luat drept etalon. Unii oameni nu s-au masturbat niciodată în viaţă, alţii doar ocazional, iar alţii o fac zilnic, timp îndelungat. Cât timp viaţa intima decurge fără probleme, cu toate că te şi masturbezi, nu mai contează foarte tare cât de des e normal să te masturbezi.

Nu contează cât de des te masturbezi, dacă acest lucru rămâne doar o parte din viaţa ta şi nu începe să substituie activitatea normală şi experienţele obişnuite ale vieţii sau dacă această practică nu este folosită ca o formă de evadare din problemele pe care le ai în relaţia cu partenerul.

Este greu de dat o reţetă general valabilă, aplicabilă fiecărei persoane: fiecare face după cum crede şi după cum îi cere organismul. Cât de frecvent este bine să te masturbezi? Frecvenţa variază de la individ la individ şi de la libidou la libidou. Dacă eşti implicat într-o relaţie cu siguranţă o să te masturbezi mai rar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*