Primul anticoncepțional masculin URMEAZĂ să fie lansat

Parsemus Foundation este o organizaţie non-profit ce are drept scop promovarea unor produse farmaceutice cu preţuri de concurenţă. Organizația a făcut publice cele mai noi studii cu privire la un contraceptiv masculin experimental. Acest anticoncepțional nu este sub formă de pastile, cum sunt cele pentru femei ci e ceva diferit.
Anticoncepționalul masculin se administreaza ca o injecţie făcută sub anestezie locală. Rolul contraceptivului e să blocheze fluxul spermatozoizilor prin canalele deferente. Acesta este ca o vasectomie pe termen determinat, spre deosebire de această intervenție care e permanentă. Anularea rezultatului se va face cu ajutorul altei substanțe, administrată tot cu o ajutorul injecției.
Contraceptivul pentru bărbați este încă în faza de testare. Au fost folosiți pentru experimente 16 masculi și câțiva au suferit efecte secundare. După finalizarea cercetării, administrarea injecției va fi mult mai sigură decât medicamentele care controlează hormonii, care sunt mai periculoase.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*