Primele imagini de paparazzi cu Gabriela Cristea insarcinata! <3 La TV a ascuns burtica, dar pe strada a intors toate privirile! Prezentatoarea are probleme cu sarcina :(

Au intrat panicaţi la medic, apoi… Super-imagini exclusive cu Gabriela Cristea & Tavi Clonda cu bebeluşul la control! Prezentatoarea TV dă semne că are mici probleme cu sarcina
În urmă cu fix o săptămână, Gabriela Cristea şi soţul ei, Tavi Clonda, confirmau în direct ceea ce se tot scrisese prin presă în ultima perioadă, şi anume că urmează să devină părinţi!

Iată, totuşi, că nu totul e roz, fiindcă Gabriela şi Tavi au mers în grabă la medic, intrând foarte panicaţi în clădire.
Deşi bruneta este o mămică extrem de grijulie, mai ales că şi-a dorit enorm să aibă un copil, iar Tavi este constant cu ochii pe soţia sa, de vină pentru sperietura trasă poate fi şi vârsta prezentatoarei TV!

Gabriela Cristea va deveni mamă la 42 de ani, iar acest lucru vine la pachet cu nişte posibile probleme, care pot fi însă evitate cu ajutorul medicilor.

Cu chipul afectat de panică şi cu mâna pe burtică, bruneta şi-a făcut apariţia îmbrăcată lejer, cu o încălţăminte comodă şi recomandată viitoarelor mămici, şi cu un tricou pe care era scris un mesaj menit să o liniştească: „Be brave!” (fii curajoasă!).

Gabriela Cristea a fost constant ţinută de mână de soţul ei, care a reuşit în cele din urmă să-i schimbe starea de spirit soţiei sale. Nu doar că bruneta a dat-o din panică în râs, dar s-a mai şi bucurat de un moment frumos şi intim alături de soţul ei, fiindcă s-au sărutat cu pasiune pe drumul spre maşină. Mai mult decât atât, cei doi au păşit într-un sincron perfect, precum doi adolescenţi aflaţi la primii fluturi ai dragostei, părând să fie de nedezlipit.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea s-au îndrăgostit pe platoul de filmare al emisiunii prezentate de brunetă şi, dacă la început între ei existau doar tachinări, amiciţia s-a transformat peste noapte în iubire, iar în urmă cu doi ani şi-au unit destinele în faţa altarului. Gabriela a mai fost căsătorită cu Marcel Toader, însă mariajul lor a fost finalizat cu scandaluri, bărbatul fiind acuzat că i-ar fi tocat banii soţiei sale, dar şi că ar fi fost violent.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*