Primele imagini cu Irina Columbeanu şi noul zâmbet! Cum arată fetiţa de 10 ani cu aparat dentar şi altă tunsoare

Monica Gabor a părăsit din nou România, dar pe perioada şederii sale a avut grijă să o resfeţe la maximum pe fiica sa. Chiar înainte să plece, vedeta i-a pus fiicei sale aparat dentar şi a dus-o la salon pentru a o tunde.

Irina Columbeanu se va bucura pentru o perioadă de timp de un zâmbet perfect. Până atunci, fetiţa de 10 ani se mândreşte cu noul ei look şi a arătat tuturor că şi-a pus aparat dentar.

Mai mult, tot înainte ca mama ei să plece înapoi în America, Irina Columbeanu s-a tuns. Fiica Monicăi Gabor şi-a tuns vârfurile şi a ales un model în scări. Îţi place cum îi stă cu noul look?

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica.

CITESTE ȘI

Dovada că între Irinel și Moni este oficial pace: «Am găsit o modalitate de a împăca pe toată lumea»
Afaceristul recunoaște că Irina e mulțumită cu decizia pe care a luat-o acesta.
De mai bine de o lună, Monica Gabor și Irinel Columbeanu o “împart” pe fiica lor, Irina.

Aceasta stă cu mama ei, în timpul săptămânii, de unde șoferul lui Iri o ia și o duce la școală, iar weekendul îl petrece cu tatăl său. Afaceristul, în custodia căruia se află fata, a acceptat să o lase cu mama ei, atât timp cât aceasta stă în România, deși în programul de vizite stabilit de instanță nu era prevăzut acest lucru. Iri a făcut pace cu fosta soție, de dragul Irinei, și declară public că este mulțumit de decizia luată.

”Am găsit o modalitate de a împăca pe toată lumea, ca toată lumea să fie mulțumită. Important e cât de mulțumită e Irina, și la ce am constatat eu, chiar este”, a declarat Irinel Columbeanu pentru Libertatea.

Irinel a mai spus că încă nu a stabilit care va fi destinația următoarei sale vacanțe cu fiica lui.

“Îmi place ca lucrurile să se desfășoare într-un ritm alert, să iau hotărâri de azi pe mâine”, a motivat afaceristul. Acesta a recunoscut că își ajută fiica la lecții, chiar dacă nu prea are nevoie. “O ajut la lecții, la toate materiile: română, matematică și, bineînțeles, la franceză. Engleză a învățat deja foarte bine”, a adăugat acesta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*