Primele imagini cu DENISA la spital! Din pacate, este adevarat! Stire de ultima ora despre DENISA. Apropiatii sunt in stare de soc! In ultimele ore…

Spynews.ro a oferit primele imagini cu cântăreaţa Denisa Răducu, cunoscută în lumea muzicală sub numele Denisa Manelista, după ce a ajuns în stare critică la spital!

Mult mai slabă, palidă şi părăsită de puteri, Denisa este transportată de cadrele medicale cu un cărucior atunci când părăseşte salonul pentru investigaţii medicale sau pentru a i se administra tratamentul complex.

În imaginile surprinse de paparazzii spynews.ro, cântăreaţa Denisa este în cărucior, învelită cu o pătură, chipul angelic cu care te cucerea la prima privire este livid, durerea şi tristeţea i se citesc pe chip.

Familia şi apropiaţii cântăreţei sunt distruşi! Nu rezistă să o vadă pe fata tânără şi plină de viaţă până mai ieri cum se topeşte pe picioare!

Denisa trece prin cele mai dificile momente din viaţa ei şi se luptă pentru a câştiga lupta cu boala. Se pare că vedeta se află pe patul de spital şi starea ei de sănătate este foarte critică. Şi, dacă până acum, era tot timpul conştientă de ce se petrece în jurul ei, lucrurile s-au cam schimbat.
Cântăreaţa de manele pare că nu mai înţelege nimic, vorbeşte din ce în ce mai greu, iar efortul de a vorbi îi provoacă probleme. Denisa abia mai recunoaşte oamenii care vin la el şi preferă să stea nemişcată în pat.

Minodorei i-au dat lacrimile şi s-a emoţionat foarte mult când a vorbit despre colega ei de breaslă. De asemenea, nu e prima dată când se întâmplă acest lucru, mai ales că şi până acum ea a vorbit, de câte ori a avut ocazia, cu foarte multă compasiune despre tânăra artistă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*