Prima reactie a Oanei Roman, dupa ce sotul ei a fost incatusat de politisti! „MARIUS M-A”

Oana Roman, traumatizată pe veci de părinţi: ”Nici până azi nu am reuşit să trec peste faptul că în acele zile, părinţii…”

Oana Roman a fost la un pas de moarte în urmă cu trei ani, iar momentele dure de atunci i-a arătat că nu se poate baza pe nimeni altcineva în afară de soţul ei, Marius Elisei. Vedeta a mărturisit că nu poate trece peste faptul că nici măcar părinţii nu i-au fost alături în asemenea momente.

Oana Roman a postat pe o reţea de socializare un mesaj prin intermediul căruia le mărturiseşte prietenilor ei virtuali că ar rămas cu o traumă sufletească în urma perioadei dificile prin care a trecut în urmă cu aproape trei ani.

Vedeta susţine că încă nu şi-a putut ierta părinţii pentru că nu i-au fost alături în momentele dificile, în care se zbătea între viaţă şi moarte.

”Acum aproape 3 ani reinvatam sa merg si imi reveneam dupa o cumplită operaţie care mi a salvat viaţa! Dădusem nastere unui bebeluş.superb de care inca nu reusisem sa ma bucur, inca nu învăţasem sa fiu mamă, pentru ca ma luptasem pentru viata mea! Azi am înţeles ca acea cumpănă poate a avut un rost, si mi a aratat cine este cu adevărat important in viata mea!

In zilele de chin pre si post operator in jurul meu a fost cam gol. Nelipsit a fost doar Marius, care m a vegheat si ajutat zi de zi si noapte de noapte! M a spalat , mi a schimbat pansamentele, m a încurajat, mi a dat putere si mi a spus ca ma iubeste!

Nici pana azi nu am reuşit sa trec peste faptul ca in acele zile, parintii nu m au strans de mana, si nu m au mângâiat pe frunte. Mama nu a avut putere sa ma vada zacand la reanimare, tata nu mi a dat nici macar un telefon. Nu am învăţat inca sa uit si sa trec peste această trauma care a lasat rani adânci!

Am înţeles tarziu ca in viata te iubeste cine trebuie, nu cine iti doresti tu. Am inteles ca El Sotul meu, este cel care a fost menit sa mi fie aproape si sa ma iubească mai presus decat oricine altcineva! Am inteles ca el este jumatatea mea, si cel fara de care nu am cum sa traiesc!

Si împreună avem cel mai minunat copil din lume!

Familia mea sunt doar ei! Si împreună, trebuie sa ne bucuram de viata si sa fim fericiti pana la stele si inapoi!”, le-a mărturisit Oana Roman prietenilor ei virtuali.

Soţul Oanei Roman a avut parte de un weekend tumultuos, ajungând chiar să fie încătuşat de poliţişti în Centrul Vechi al Capitalei

Cu toate că pledează în soţul perfect Marius Elisei are apucături de “baiat rău”. Soţul Oanei Roman nu poate să stea departe de belele, el fiind protagonistul unui episod scandalos ce a necesitat intervenţia poliţiştilor.

Soţul Oanei Roman a ieşit cu prietenii în club, însă se pare că au cam depăşit măsura şi au intrat în vizorul autorităţilor. Marius Elisei şi prietenii au început să facă circ în faţa localului, iar poliţiştii s-au văzut nevoiţi să intervină.

Refuzând să se legitimeze, tânărul a fost încătuşat de oamenii legii şi dus la secţia de Poliţie, unde i s-a dat un avertisment pentru tulburarea liniştii publice.

Zilele trecute, bărbatul a ieşit să se distreze alături de mai mulţi prieteni într-un club din centrul Capitalei. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar distracţia s-a transformat, repede, într-un adevărat scandal. Astfel, sub ochii mai multor martori, soţul Oanei Roman şi prietenii lui au întrecut orice măsură şi au făcut un adevărat circ în faţa clubului cu pricina. Si, evident, din acest motiv o patrula de poliţie s-a văzut nevoită să intervină.

Refuzând să se legitimeze în faţa oamenilor legii şi făcând abuz de statutul de vedetă, Marius Elisei a primit drept „răsplată” din partea acestora o pereche de cătuşe şi o plimbare, ce-i drept scurtă, până la secția de poliție. Se pare ca poliţiştii au fost indulgenţi cu soţul vedetei, iar acesta s-a ales cu un avertisment, în loc de amendă aşa cum este normal atunci când tulburi liniştea publică.

„Totul s-a petrecut în faţa clubului unde ne distram. Poliţiştii mi-au pus cătuşele pentru că li s-a părut că gesticulez prea mult. A fost şi puţin exces de zel. Am fost la secţia de poliţie unde mi-au luat datele şi atât, nimic mai mult”, a declarat Marius Elisei, potrivit unui post de televiziune.

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit în vara anului 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*