Prima reactie a ANAMARIEI PRODAN, dupa ce a aflat ca DENISA i-a acceptat ajutorul! Anuntul facut in aceasta dimineata: „Sunt…”

Prima reacţie a Anamariei Prodan, după ce familia Denisei a acceptat propunerea ei:,,Sunt pregătită…”

După ce CANCAN.ro a dezvăluit în exclusivitate că Anamaria Prodan vrea să o ajute pe Denisa Manelista şi să o ducă în Cuba pentru a se vindeca de boala care suferă, familia cântăreţei a acceptat propunerea făcută.

,,Denisa se simte extraordinar astăzi. A aflat de oferta Anamariei Prodan, au vorbit cu doctorii şi au zis că este ok, doar că mai are nevoie de câteva zile de îngrijiri pentru a rezista zborului. Dacă e nevoie, vin eu în Bucureşti, merg cu ea în Cuba, mă ocup de tot‘’, a declarat Florin Peşte pentru CANCAN.ro.

Impresara este foarte bucuroasă că manelista a acceptat să o ajute, dar până vor merge în Cuba, Anamaria îşi continuă activităţile, în urmă cu câteva ore a postat pe pagina sa de Facebook mai multe fotografii cu ea:,,Sunt pregătită pentru şedinţa foto”.

Anamaria Prodan va reveni pe sticlă cu o nouă emisiune, care urmează să debuteze la PRO TV în curând. Sexy-Impresara a acceptat să fie prezentatoarea reality-showului pentru… 60.000 de euro. Suma de bani reprezintă plata pentru două sezoane. Un sezon filmat înseamnă doar 20 de zile de muncă, la care se adaugă şi câteva şedinţe foto şi invitaţii la emisiunile Pro Tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*