Prima fotografie cu DENISA, după ce a RECUNOSCUT CĂ ESTE BOLNAVĂ. Cum arată cântăreața…

Denisa Manelista a trecut printr-o perioadă grea, după ce a aflat că este grav bolnavă. După această veste, toată lumea era îngrijorată, mai ales familia artistei care nu ştia ce se întâmplă cu artista. Într-un sfârşit, Denisa a ieşit şi a explicat care este starea ei de sănătate.

În urmă cu puţin timp, cântăreaţa a postat în sfârşit prima fotografie pe reţelele sociale, după ce a intrat în direct într-o emisiune TV pentru a face o serie de declaraţii despre starea ei de sănătate. „Vă iubesc!” le-a transmis blondina admiratorilor ei online, care au reacţionat instantaneu, dând zeci de comentarii de susţinere pentru cântăreaţă. „În sfârşit o poză pusă de tine!”, „Ţi se citeşte tristeţea în priviri, dar nu uita că optimismul învinge!”, au fost doar câteva dintre comentariile primite de Denisa Manelista.

Denisa Răducu, pe numele ei real, traversează poate cea mai grea perioadă a vieţii sale, de când s-a aflat că este bolnavă şi că maladia de care suferă îi afectează organele vitale. Totuşi, cântăreaţa de manele şi-a făcut curaj, serile trecute, şi a intrat în direct, în cadrul unei emisiuni TV, acolo unde a dat toate detaliile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*