Prietena Denisei a făcut anunțul :( Cum arăta cântăreaţa când a văzut-o ultima oară

Prietena Denisei Manelista rupe tăcerea. Cum arăta cântăreaţa când a văzut-o ultima oară

Denisa Manelista are mari probleme de sănătate, iar medicii sunt sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire. Narcisa Moise este şocată că artista se confruntă cu o boală cruntă, mai ales că ultima dată când a văzut-o se simţea bine.

„Ultima dată când m-am întâlnit la un eveniment cu Denisa a fost acum 2-3 ani de zile. Ne-am întâlnit recent la un studio, anul trecut de Crăciun, era zâmbitoare. Ea nu dadea niciun semn. Era energică. Denisei îi plăcea şi îi place ceea ce face. Ea cântă de la o vârstă fragedă, de la 12-13 ani. Probabil că ea nu a simţit nopţile pierdute, atâtea cantari live. Nimic nu se face fără acordul artistului. Sunt momente în care nu mai poţi să cânţi, răgusesti, dar tu trebuie să fii la acel eveniment”, a spus Narcisa la un post de televiziune.

NICOLAE GUŢĂ vorbeşte despre starea de sănătate a DENISEI MANELISTA. ”Nu ştiu dacă e chiar atât de bolnavă!”

Nicolae Guţă a făcut o declaraţie surprinzătoare despre starea de sănătate a Denisei Manelista. ”Nu ştiu dacă e chiar atât de bolnavă!”, a declarat el pentru CANCAN.ro.

Guţă spune că îi doreşte tot binele din lume colegei sale de breaslă şi a confirmat zvonurile potrivit cărora artista nu s-ar afla în stare gravă.

”Dacă are nevoie de ajutor de orice fel, inclusiv financiar, o ajut cu mare plăcere. Şi nu numai eu, sunt convins că şi ceilalţi colegi sunt dispuşi să facă asta. Nu cred că este însă cazul de aşa ceva, nu ştiu dacă e chiar atât de bolnavă cum se spune. Ştiu că a mai avut concerte, am văzut că postează şi pe Facebook, un om care este aşa de rău bolnav cum se spune nu cred că mai are chef de aşa ceva. Asta este părerea mea, îi doresc tot binele din lume şi sper să treacă cu bine peste toate problemele”, a mai spus Nicolae Guţă.

Denisa Manelista trece prin momente cumplite! Artista se luptă din greu pentru viaţa ei, iar veştile nu sunt deloc bune. Apropiaţii artistei susţin că ficatul ei i-a cedat şi că are stări de inconştienţă, momente în care nu mai răspunde niciunui stimul.

”Ficatul ei a cedat. Complet. Medicii spun că îi mai funcţionează doar în proporţie de 5%. Uneori se simte mai bine, zâmbeşte şi încearcă să vorbească cu cei de lângă ea. Dar, după doar câteva cuvinte, este prea obosită şi cade într-o visare în care nu mai răspunde la niciun stimul. Este dramatic ceea ce se petrece cu ea”, a mai spus sursa citată, potrivit wowbiz.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*