preot

Preoţii nu vor mai cununa miresele care nu mai sunt …….. Decizia CONTROVERSATĂ a preoților

Un site din Moldova a ironizat într-un pamflet deciziile arbitrare ale Bisericii. Decizie controversată și șocantă luată astăzi de SRL  Mitropolia Bisericii Ortodoxe din Moldova.

În unanimitate de voturi, Sinodul Directorilor de Eparhii a decis că preoții nu mai au voie să cunune fete care nu sunt virgine. Decizia intră în vigoare odată cu publicare în Monitorul Oficial. Managerul Bisericii, mitropolitul Vladimir explică: „din mărturisirile pe care fetele le fac la spovedanie preoților noștri, 85 la sută din cele care au vârsta de 20 de ani nu mai sunt virgine.

Povestesc niște lucruri pe care nu le-am văzut nici în filmele porno. Cred că ar trebui să revenim la valorile noastre moldovenești de pe vremea lui Ștefan cel Mare.

Domnitorul niciodată nu s-ar fi însurat cu o femeie nevirgină și, să nu uităm, a avut vreo 5 soții! Dacă și băieții din ziua de azi ar avea minte și nu s-ar însura cu fete păcătoase, am rezolva problema. Dar pentru că băieții sunt proști, am luat decizia de a nu mai cununa fete deflorate”, scrie, într-un pamflet, moldovenesti.info.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*