poza

Pozitia in care dormiți spune totul despre relatia voastra

Dormitul ziua sau noaptea, este un ritual pe care toți îl avem astfel încât mintea și trupul să se refacă și să poată funcționa normal. Când ești în creștere dacă ești destul de norocos, dormi singur și atunci te poți întoarce de pe o parte pe alta cum vrei tu și când vrei tu . Pe măsură ce înaintezi în vârstă și intri într-o relație lucrurile se schimbă. Dar știați că felul în care doarme un cuplu poate spune multe despre o persoană sau despre relație?

Această poziție de somn, presupune ca partenerii să stea spate în spate iar unul din parteneri este cu un picior sau o mână ce atârnă în afara patului. Asta înseamnă că partenerul are nevoie de mai mult somn, sau un somn mai bun. Dar poate însemna și apariția unei distanțe în relație. Poate fi și o chestie de temperatură, așa că nu vă pripiți să trageți o concluzie fără să vorbiți cu partenerul.
2 Fiecare pe partea lui de pat, dar atingându-şi picioarele:

Această poziţie indică dragoste, dar nevoie de atenţie. „Este un amestec de pasiune şi probleme. Se poate ca cei doi să treacă printr-un moment de anxietate sau să aibă probleme la serviciu.” Camargo spune că cel care doarme pe spate (aici, bărbatul) nu simte nevoia de a-şi vedea partenerul, în timp ce cel care doarme cu mâinile deasupra capului (femeia) are nevoie să controleze spaţiul, implicit relaţia. Pentru Cavalli, cum există contact la nivelul picioarelor, înseamnă că există compromis şi complicitate între cei doi.

.3 Acoperișul

 Clasica îmbrățișare a îndrăgostiților în timpul somnului, în care partea feminină a relației sprijină capul pe umărul partenerului. Este o poziție care semnifică devotamentul celor doi.
4 Discuția cu perna
Pentru cei cărora le place să adoarmă uitându-se în ochii persoanei iubite, această poziție este perfectă. Plus de asta vei avea beneficiul de a putea vorbi cu partenerul până adormi. Această poziție este în general adoptată de cuplurile aflate la început.
5 Hollywood
Probabil vă întrebați cum a căpătat această poziție numele, este pentru că e văzut-o de multe ori în filme și la televizor. De obicei vezi o femeie frumoasă, odihnindu-se pe pieptul lucrat al partenerului, dormind doar pe o pernă musculară. Nu este absolut deloc confortabil, puteți întreba pe oricine. Într-o oră după ce ai adormit te vei trezi cu o mână amorțită și cu dorința de a muta partenerul. Chiar și așa, este destul de comună.
6 Nodul iubirii
Are acest nume pentru că corpurile partenerilor se întrepătrund. Este clar un semn de tensiune erotică și semnifică o relație între doi parteneri egali.
7 Lingurița clasică
Multor persoane le place să doarmă pe o parte, și ce poziție este mai bună dacă nu clasica lingură? În această poziție partenerul dominator acoperă protector celălalt partener, dând o senzație foarte reconfortantă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*