POVESTE DE GROAZĂ. Cum şi-a rupt un bărbat penisul în timp ce făcea amor. „Ne încinsesem rău de tot amândoi şi…” FOTO

Megan şi Adam Barker de 23 şi respectiv 24 de ani au povestit cu lux de amănunte trauma prin care au trecut în timpul unei partide pasionale de sex. Ruptura s-a produs în casa lor din Guilford, Marea Britanie într-o noapte de amor din februarie. Abia recent Adam a reuşit să îşi revină. Iată cum au stat lucrurile.

„Ne încinsesem rău de tot amândoi şi la un moment dat Adam s-a mutat în spatele meu şi a intrat adând în mine. Mi-am apropiat palmele pe pernă şi mi-am arcuit spatele de plăcere… când deodată am auzit că s-a rupt ceva. M-am speriat şi m-am întors către Adam care stătea în faţa mea şocat. Din penisul lui curgea mult sânge şi era frânt în două. Agonizând, Adam a fugit la baie eu l-am urmat îndeaproape. I se făcuse rău. Atunci am realizat ce se întâmplase: i-am rupt bărbăţia. Durerea era de nesuportat, iar Adam a leşinat după ce s-a lovit la cap de chiuvetă. Atunci am sunat la salvare. Era sânge peste tot în cameră”, a povestit Megan.

De la începutul anului şi până în prezent 18 bărbaţi au ajuns la urgenţe cu penisul rupt, în Marea Britanie. Recent cercetătorii brazilieni au descoperit că cea mai periculoasă poziţie pentru penis este „ea deasupra”. Adam declarat în timplu interviului: „A fost cea mai puternică durere pe care am simţit-o în viaţa mea. Fără îndoială a fost aşa pentru că nu poate fi descrisă în cuvinte. Şi dacă mai adăugăm la asta faptul că mie mi se face rău numai când vâd o picătură de sânge, trebuie să înţelegeţi ce am simţit în clipele alea”.

După ce a sunat la Salvare, Megan l-a sunat pe cel mai bun prieten al iubitului ei. „L-am sunat pe Tom să mă sfătuiască ce e de făcut. I-am spus sec: «I-am rupt bărbăţia lui Adam». Devenisem isterică din cauza panicii care mă cuprinsese. Nu mai trecusem niciodată prin aşa ceva”, a povestit ea. „Adam zăcea gol, într-o baltă de sânge pe podea, leşinat. Eu eram mânjită de sânge pe mâni şi pe faţă. Era o scenă demnă de filmele de groază. Aşa ne-au găsit ambulanţierii”, a povestit Megan.

„Mi-a fost ruşine să le spun adevărul şi am fugit speriată să mă încui în baie. Eram încă în stare de şoc pentru nu puteam accepta că tocmai îi rupsesem penisul. Ambulanţierii încercau să îmi explice se se întâmplase, dar nu înţelegeam nimic din ce mi se spunea”, a mai adăugat britanica. Următoarele trei luni au fost un chin inimaginabil pentru Adam. De abia putea merge în două picioare din cauza durerilor.

„Am căutat pe Internet să găsesc un sfat care să mă ajute să îmi repar penisul defect. La patru luni după incident am fost la o clinică privată pentru a cere ajutor. Eram disperat pentru că nu ştiam dacă nu s-au întâmplat complicaţii. Am aflat de la doctori că penisul fracturat se reface după o operaţie specifică”, a declarat el.

După mai multe tratamente specifice, penisul a început să funcţioneze din nou. Însă abia recent Adam şi Megan au putut să facă sex din nou. „Cel mai traumatizant este şocl din acel moment. Din fericire, fractura se vindecă în timp, însă şocul te urmăreşte tot timpul. Am coşmaruri şi abia mă pot apropia de iubita mea. Îmi este teamă să nu mi-l rupă din nou”, a mai adăugat Adam. De când şi-a rupt penisul, singura poziţie de sex pe care au mai practicat-o a fost „pe la spate, din lateral”. „Sunt o iubită îngrozitoare. Nu pot să cred că i-am rupt penisul iubitului meu. Nu ştiu cum să mă revanşez faţă de el”, a adăugat Megan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*