Poveste adevărată: „Tatăl mort mă vizita noaptea și îmi alina suferința. Simțeam că mă mângâie cineva pe cap. Am simțit o groază în suflet…” Ce s-a întâmplat în scurt timp

Victor a rămas fără tată la o vârstă fragedă și i-a dus dorul și a plâns nopți la rând, până când, într-o noapte, i s-a întâmplat un lucru care-ți va da fiori și ție, cititorule, dar mai ales lui. De atunci, puștiul a acceptat moartea tatălui și s-a împăcat cu ideea că nu va mai fi niciodată lângă el.

„Aveam 9 ani când tatăl meu a murit. Fratele meu avea 14 ani pe atunci și oricum el era mai apropiat de mama. Nici nu mai are rost să spun cât de tare am suferit și cât i-am simțit lipsa și cât mă rugam nopți la rând sa vină înapoi la noi. Ce s-a întâmplat, însă, într-o noapte, pe lângă faptul că mi-a dat fiori, m-a făcut să trec peste durerea pierderii sale și să-i accept lipsa.
Trecuseră vreo două săptămâni de când murise tata și m-am chinuit să mănânc ceva la cină, să nu o mai supăr pe mama, care oricum căzuse într-un fel de depresie. Apoi am mers în cameră și-am început iar să plâng. Să plâng de durere, să plâng de dorul lui, să plâng pur și simplu și să mă rog, cu ochii în lacrimi ca Dumnezeu să facă o minune și să mi-l aducă înapoi.

Am adormit, ca în fiecare seară, plângând. La un moment dat, m-am trezit pentru că simțeam că mă mângîie cineva pe cap. Am deschis ochii și nu se vedea nimeni. Am crezut că e fratele meu, care dormea în pat cu mine, dar el dormea dus. Am adormit la loc crezând că mi s-a părut. Apoi m-am trezit iar și, chiar după ce eram trez, cu ochii deschiși și înghețat de frică, nemișcat, simțeam cum mă mângâie cineva pe creștet.

Am sărit din pat și am aprins lumina. Nu era nimeni în cameră, fratele meu dormea în continuare, ușa era închisă, mama la ea în cameră. Mi-au venit în minte, atunci, toate serile în care mă rugam ca Dumnezeu să mi-l aducă înapoi pe tata. Și-am simțit o groază în suflet. O groază cum n-am mai simțit vreodată. Poate era el, tatăl meu, care venise să-mi aline suferința, poate mi s-a părut, deși parcă simt și acum mângîierea aceea stranie pe cap. Cert este că de atunci nu am mai cerut. în rugăciunile mele, ca tatăl meu să vină înapoi. Și am început să mă obișnuiesc cu ideea și, chiar dacă într-un mod bizar, șocant și inexplicabil, întâmplarea m-a ajutat să trec mai ușor peste moartea lui.

Doi pensionari au donat unei școli un pian pe care îl aveau de 30 de ani, fără să știe ce era ascuns înăuntru

Au pierdut totul în scurt timp:

Doi soti din Marea Britanie traiesc un adevarat cosmar, dupa ce o fapta frumoasa pe care au facut-o se intoarce impotriva lor. Un pian donat unei scoli de catre un cuplu care l-a detinut timp de 30 de ani ascunde un mister greu de descifrat.

Graham si Meg Hemmings au donat vechiul pian din casa lor scolii din apropiere, dupa ce l-au detinut timp de 33 de ani. Cand scoala a incercat sa il foloseasca, acordorul a descoperit o adevarata comoara ascunsa sub clape: in saci cusuti de mana se aflau 913 sovereigni de aur si jumatati de sovereign, toti datand din secolul XIX si inceputul secolul XX. Comoara cantareste peste 6 kg si, fara sa fi fost autentificata, British Museum sustine ca valoarea „are potentialul de a schimba vieti”.

Din pacate, cei care l-au donat nu vor putea pretinde nicio lira sterlina, pentru ca de obicei, tot ce este considerat „comoara” este impartit intre proprietarul de drept, adica scoala, si cel care a facut descoperirea, acordorul, potrivit bzi.ro.

 


,,Eram de gardă la Urgențe când, într-o noapte, la mine a venit o prostituată tânără și mi-a întins un bilețel. Am citit și nu mi-a venit să cred ce încerca să-mi spună. M-am uitat la corpul ei și am luat cleștele” Ce avea tânăra în ea și cine i-l implantase acolo

Un medic a povestit o întâmplare tragică ce s-a petrecut în camera de gardă a unui spital, într-o seară. El a spus că, în noaptea aceea, în camera de gardă a venit o tânără care i-a întins un bilețel.

Bărbatul a fost foarte contrariat de scurtul mesaj pe care îl conținea bucata de hârtie: ,,Am în mine un dispozitiv de urmărire”. Desigur că prima reacție a medicului a fost să nu o creadă fiindcă era obișnuit cu zecile de pacienți aflați sub influența a tot felul de substanțe interzise, sau chiar a băuturii, care aveau halucinații și spuneau tot felul de lucruri.

Tânăra în vârstă de 28 de ani i-a arătat apoi o cicatrice de pe corpul ei care l-a făcut pe medic să-i acorde toată atenția! După o radiografie, medicul a rămas cu gura căscată în momentul în care a observat un fel de tub metalic care era plasat sub pielea pacientei.

Mai târziu avea să afle că respectivul tub era de fapt un dispozitiv electronic de monitorizare a câinilor și pisicilor, dar cinea i-l băgase în corp.

În cele din urmă medicul a aflat că tânăra avea o poveste tristă: fusese victima traficului de ființe umane, iar iubitul ei nu o apăra, ci era parte a cauzei pentru care avusese o viață ruptă dintr-un film de groază. Bărbatul îi vindea trupul altor bărbați, el lua toți banii, și o mai și monitoriza pentru a afla cât timp petrece cu clienții și locația sa exactă.

Toată istoria a fost povestită de către medic în mediul online fiind apoi preluată de către mai multe site-uri. Medicul a ținut să rămână anonim și nu a divulgat nici numele pacientei sale.

Medicul i-a extirpat dispozitivul și a anunțat apoi, imediat, poliția.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*