PEPE nu s-a mai putut abtine! Ce mesaj a transmis, dupa ce a vazut ca sotia lui s-a…

Cum a reacţionat PEPE atunci când le-a văzut pe RALUCA şi fetiţele lor alături de ANDRA
Pepe a decis să le arate tuturor o imagine pe care a realizat-o de curând, şi în care apar atât frumoasa sa soţie Raluca, dar şi micuţele lor, împreună cu artista Andra.

Pepe le-a arătat tuturor prietenilor lui de pe Instagram cum şi-a petrecut după-amiaza, iar din câte se pare, artistul s-a bucurat de compania frumoasei Raluca, a celor două micuţe Rosa Alexandra şi Maria, dar şi a Andrei. De asemenea, în dreptul fotografiei, Pepe a scris mesajul „Fetele cochetele!“. Totodată, Andra e mama spirituală a micuţelor lui Pepe şi a Ralucăi Pascu, iar de fiecare dată când are ocazia petrece timp cu cele două şi le răsfaţă pe acestea.

Citeste si:
Fetița lui Pepe, gest emoționant fată de tatăl ei. Micuța Rosa a cucerit internetul
Deși trebuie să plece la concert, Rosa nu vrea cu niciun preț să se despartă de el. Momentul a fost filmat și publicat pe contul de socializare.

Fetița lui Pepe, micuța Rosa își iubește foarte mult tatăl și vrea să petreacă mai mult timp cu el. Atunci când artistul i-a spus că trebuie să plece, ea a refuzat și l-a strâns mai tare în brațe.

Fetița lui Pepe nu își lasă tatăl să plece la concert
Rosa îi repeta lui Pepe: ”și eu, și eu”, iar artistul se topea de fiecare dată când fata cea mică îl strângea în brațe. Casa în care a crescut Raluca Pastramă, una dintre cele mai impunătoare din zonă, rămâne tot în familie. Pepe a cumpărat vila socrului, cu 450.000 de euro, deși tatăl soției sale avea un client care-i oferea 600.000 de euro.

Citeste si:
Pepe s-a lansat în afaceri! În barul artistului se va intra doar pe semnătură!
Pepe s-a lansat în afaceri și a luat decizia ca în barul său, ce va fi un club privat, să aibă acces doar cei ce vor deveni membri!
Numai în acest an, Pepe a făcut două investiții majore. Artistiul a cumpărat vila socrului său, pe care o va transforma într-o grădiniță.

Totodată, el a investit și într-un bar, ce va purta numele celor două fiice ale sale. Localul va fi unul privat, cu circuit închis. Mai precis, în barul pe care-l va inaugura în viitorul apropiat, nu va intra oricine, ci numai membrii care vor da cu subsemnatul. Pepe a filmat deja în propria-i locație ultimul său clip, la piesa ”Sentimente intense”, care deja a făcut furori în topurile muzicale. Și tot acolo, el a organizat ziua de naștere a soției sale și aniversarea a cinci ani de la căsătorie.

A depus actele pentru autorizație
Pepe a cumpărat vila socrului, unde va deschide o grădiniță, și cu ajutorul unui credit bancar și a depus deja actele să obțină autorizația de construcții.

”Am făcut comandă și pentru mobilă. Am angajat o firmă să se ocupe de toate actele pentru grădiniță. Știu că va mai dura ceva timp. Raluca va fi cea care va conduce grădinița. Vom angaja educatoare și personal calificat. Socrul meu mi-a făcut un preț preferențial. Avea un client, care-i oferea cu mult mai mult”, a declarat Pepe, recent, pentru Libertatea.
Din Spania, în Germania

Pe lângă evenimentele aniversare din familia sa, Pepe a avut o lună extrem de plină. După ce a fost la marele derby din Spania, dintre Real și Barcelona și a cântat la Madrid, artistul se află în Germania, unde de asemenea a avut un concert.

Citeste si:
Vai de pielea băieților care le vor curta pe Rosa și Maria. Pepe, un socru de coșmar!
Cu două fete acasă, Pepe e conştient că va veni o vreme când va trebui să împartă dragostea lor cu băieţii care le vor curta. Nu e foarte încântat de asta, însă, cum deocamdată Maria şi Rosa sunt micuţe, preferă să se bucure de ele fără concurenţă şi să le ghideze primii paşi prin viaţă. Juratul «Next Star» e topit după prinţesele lui…

Libertatea: Povesteşte-ne puţin despre fetiţele tale. Maria, care are aproape 5 ani, e nerăbdătoare să dea grădiniţa pe şcoală? Face năzbâtii?

Pepe: Maria are momente când îşi doreşte să meargă la şcoală, dar nu cred că ştie exact ce este şcoala (râde). La grădiniţă învaţă cântece, poezii, să socializeze şi să interacţioneze cu ceilalţi copii şi îi place foarte mult. Mă uimeşte cu in­teligenţa ei. Indiferent de situaţie, de răspunsurile pe care i le dai, vine cu noi întrebări logice. Năzbâtii nu face, doar se mai răsfaţă din când în când… De exemplu, vrea să meargă la grădiniţă în rochie de prinţesă.

Rosa are 2 anişori. Ea cum e, ce-i place să facă?

Rosa încercă să-ţi explice orice, dar în felul ei, pentru că nu poate pronunţa corect toate cuvintele, iar seriozitatea cu care o face mă amuză foarte tare. Cel mai mult îi place să se joace cu Maria, să coloreze, să picteze împreună.

Spuneai că vrei şi un băiat. Cum stai cu planurile?

Băiat am vrut de la bun început. Însă îi mulţumesc din suflet lui Dumnezeu că mi-a dat aceste două fetiţe minunate. Şi chiar dacă rămân doar cu doi copii, cu cele două fetiţe, sunt extrem de mulţumit.

Ce-o să faci dacă fetele tale vor dori să vină la “Next Star”?

Maria e foarte ruşinoasă. E curajoasă doar cu noi, dar pe scenă are trac. Atunci când va fi pregătită pentru un domeniu, cu siguranţă o s-o susţin. Însă în momentul ăsta nu simt că este pregătită pentru “Next Star”. Cum spuneam, are emoţii foarte mari, s-a blocat inclusiv la serbarea de la grădiniţă… Pe scena de la “Next Star” trebuie să fii foarte bine pregătit, să străluceşti, să-ţi doreşti foarte mult să fii acolo. Pe mine cel mai mult, în momentul ăsta, mă interesează ca fetiţele mele să fie sănătoase şi educate şi, uşor-uşor, să descopere ce le place.

Cum se împart treburile legate de copii în familie, ce-ţi revine ţie şi ce-i revine Ralucăi?

Treburile ni le împărţim în funcţie de programul fiecăruia. E drept că eu sunt mai ocupat în perioada asta şi Raluca stă mai mult acasă şi are grijă de ele. Dar atunci când sunt acasă, îmi revin şi mie din sarcinile ei, pentru că mi-e drag să-mi petrec timpul cu fetele mele.

Cum vă petreceţi weekendurile, presupunând că nu cânţi şi eşti acasă?

Dacă nu cânt în weekend, ceea ce se întâmplă foarte rar, mergem în vizită la părinţi şi fraţi sau vin ei la noi. Alteori, lăsăm copiii la părinţi şi ieşim cu prietenii.

Cum te imaginezi peste ani, când vor veni băieţii care le plac pe Maria şi pe Rosa să-ţi sune la uşă?

Voi încerca să fiu prietenos… Dar sigur nu vor suna la uşă, pentru că fetele le vor spune că nu este bine să facă asta! (râde) Sunt sigur că o să-i avertizeze pe toţi să aibă grijă cu mine. O să fiu pe modelul “ochii şi fetele”! (râde)

Ce visezi pentru fetelor tale, cum ai vrea să le vezi peste… 20 de ani?

Îmi doresc din tot sufletul să fie sănătoase şi fericite. Noi vom face tot posibilul să le dăm o educaţie bună, să le trimitem la şcoli bune, să aibă un anturaj corect. Şi sper ca Dumnezeu să le îndrepte paşii spre cele mai frumoase domenii, domenii care să le şi placă.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*