Peni-sul iubitului tau este mic? 10 pozitii pentru o partida de amor ca la carte!

1. Despartitorul de… picioare

Asaza-te pe spate si ridica un picior. Partenerul te va pe ne tra, sustinandu-ti piciorul ridicat si apucandu-te de coapsa. Astfel, penetrarea si stimularea vor fi totale. In plus, vei avea mainile libere sa-ti oferi si tu o stimulare in plus.

2. Fluturele

Unghiul de penetrare inseamna totul pentru un pe * ni s de dimensiuni mai mici. Si ridicandu-ti pel vi sul un pic, il vei ajuta sa te penetreze profund, total, cu toti centimetri din dotare, fara sa se piarda nimic… pe drum. Folositi-va de o masa: stai intinsa pe spate si ridica-ti soldurile; partenerul ti le va sustine cu mainile, in timp ce te va pe ne tra frontal, din picioare.

3. Vulturul

Ofera o penetrare foarte adanca: tu stai intinsa pe spate, cu mainile sub cap, si cu picioarele ridicate si desfacute. Partenerul te pe ne tre * aza frontal, tinandu-ti picioarele.

4. Incrucisarea

Din nou, folositi-va de o suprafata tare, ideal masa de sufragerie. Tu stai intinsa pe spate, cu picioarele ridicate, dar incrucisate si strans apropiate. Partenerul te va pe ne tra din picioare si-ti va sustine picioarele in tot acest rastimp.

5. Eroul

Aceasta pozitie foloseste aproximativ acelasi principiu: se bazeaza pe ridicarea soldurilor tale, pentru o pe ne tra *re eficienta la maximum. Tu stai intinsa pe spate, in pat, cu capul sprijinit pe o perna, el iti ridica soldurile, stand in genunchi, si ti le trage spre el, pe netra ndu-te. Va sustine picioarele tale cu mainile, avand acces total la zona ge ni tala.

6. Delfinul

Daca simtiti nevoia de putina “gimnastica”, aceasta pozitie e ideala pentru voi! Tu stai pe spate, sprijinita mai mult pe gat si umeri, ca un fel de pod. Partenerul iti va sustine zona soldurilor, si te va penetra frontal, din genunchi. Pozitia stimuleaza din plin punctul G.

7. Podul

Aceasta pozitie este dedicata unei penetrari totale. Partenerul se va aseza in fund, sprijinindu-se usor pe spate, in maini. Tu te vei aseza pe spate, cu capul sprijinit de o perna, frontal cu partenerul, ridicand picioarele pe umerii lui. Din aceasta pozitie va avea loc penetrarea.

8. Lotus orizonatal

Este o pozitie care aduce garantat or gas * mul. Tu vei sta intinsa pe spate, cu picioarele ridicate, respectiv cu genunchii flexati. El teva penetra frontal, pe deasupra, sprijinindu-se intr-un genunchi. Frictiunea este maxima, iar senzatiile, totale.

9. Leaganul

O pozitie care acorda mare atentie punctului G. Asaza-te pe spate, cu picioarele flexate si sprijinite in pieptul partenerului. El te va pen etra frontal, din genunchi, sprijinindu-se cu antebratele pe picioarele tale, generand, astfel, un balans in ritmul dorit

10. Melcul

Stai intinsa pe spate, cu capul sprijinit pe o perna, ridica-ti cat poti de mult soldurile si pel visul, si asaza calcaile pe umerii partenerului. El te va penetra frontal, sprijinindu-se cu mainile de pat, pe langa tine. Tu te poti tine de bratele lui, cu mainile. Pe netra rea este maxima din acest unghi si ii vei simti din plin beneficiile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*