Patrick Swayze era brutalizat de soție :( Actorul a trecut prin momente cumplite, fiind TORTURAT de această femeie! Ce i-a făcut după ce s-a îmbolnăvit

Patrick Swayze era brutalizat de soție.
Dezvăluirea a fost făcută de un apropiat al cuplului
După șapte ani de la moartea actorului Patrick Swayze, amănunte incredibile ies la iveală despre soția acestuia, Lisa Niemi.
Femeia este acuzată de violență conjugală, potrivit 7sur7.be, care citează site-ul pentru celebrități Radar Online.

Lisa Niemi a stat 34 de ani alături de vedeta din „Dirty Dancing” și tot alături i-a fost și când actorul a pierdut bătălia cu cancerul de pancreas, în septembrie 2009. Un „prieten vechi al cuplului”, al cărui nume nu este dezvăluit, a declarat că Lisa îl brutaliza pe actor.

„Era o relație abuzivă. Au distrus camere de hotel, mașini, casa”, afirmă sursa, potrivit agerpres.ro. Radar Online scrie că Lisa Niemi a avut relații extraconjugale, „atât cu bărbați, cât și cu femei”. „Când Patrick s-a îmbolnăvit, era fără apărare. Îl zgâria pe brațe, pe gât. Îl și pălmuia”, menționează publicația.

Lisa Swayze a marturisit ca au reusit sa tina boala secreta timp de cateva luni, insa atunci cand presa a aflat, s-a declansat haosul.”Au inceput sa soseasca scrisori si e-mailuri. Erau mesaje de sprijin, dar deodata au aparut si oameni care au incercat sa se foloseasca de boala lui Patrick pentru castigul personal. Reprezentantii unui film au declarat ca Patrick s-a retras din cauza bolii, dar el nici macar nu citise scenariul filmului”, a spus sotia actorului.

Femeia a marturisit ca si-a cumparat o peruca si se deghiza cand iesea din casa, pentru a nu fi recunoscuta si pentru a putea uita cateva ore de boala lui Patrick.Dupa cateva luni de chimioterapie, tumoarea era mai putin activa, iar in ceea ce priveste cancerul pancreatic, acest lucru inseamna succes. Sotia actorului a spus ca acesta a tratat boala ca pe o aventura si s-a aratat asa cum era cu adevarat: umil, curajos, iubitor, amabil, intelept si rezistent.
„Ne distram, iar eu radeam fericita pentru ca era cu mine. Nici nu ar fi trebuit sa fie in viata, dar era acolo”, a povestit Lisa Swayze despre sotul ei.

Patrick Swayze in ultimele zile de viata

In ciuda bolii, actorul a continuat sa lucreze la serialul „The Beast”, care se filma in Chicago.Patrick a inceput sa ia un nou medicament, care a dus la caderea parului.
„Era pustiit, se vedeau stresul si boala pe fata lui, stomacul i se umflase de la fluidele acumulate si se plangea ca are gleznele umflate. Cu toate astea, de fiecare data cand ma uitam la el il vedeam frumos”, a declarat Lisa.
In septembrie, medicii i-au dat Lisei vestea care a cutremurat-o: Patrick mai avea foarte putin timp de trait.

„Ultimele cuvinte pe care ni le-am spus unul altuia au fost te iubesc. Apoi a intrat in coma, dar continuam sa vorbesc cu el. Am stat cu el, i-am vorbit despre timpul petrecut impreuna, l-am tinut de mana, am dormit tinandu-l in brate. In dimineata de luni, am stiut ca a venit momentul. Nu am vrut sa ies din camera. Am stat langa Buddy, l-am tinut de mana pana cand nu a mai respirat”, a spus sotia lui Patrick.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*