Pare normală, însă când își arată pieptul…. Așa s-a născut! Se vede cu ochiul liber!

Imaginile alaturate au facut inconjurul lumii si au impresionat milioane de oameni.

Virsaviya Borun-Goncharova, o fetita acum in varsta de 6 ani, nascuta in Rusia, pare la prima vedere un copil normal. Nu este insa deloc asa! Ea sufera de sindromul Cantrell, o afectiune genetica din cauza careia s-a nascut cu inima in afara corpului.

Organul este iesit din cutia toracica si se afla imediat sub piele, fiind atat de expus incat se poate vedea cu ochiul liber cum bate.

Astfel de cazuri sunt extrem de rare si se intampla o data la un milion de nasteri. Familia a cautat ajutor, insa foarte multe spitale au refuzat sa o opereze din cauza complicatiilor care pot aparea.

Din fericire, o clinica din Statele Unite a decis sa isi asume toate riscurile si sa realizeze interventia chirurgicala.

media_144671164199958200

media_144671164268582100


Andreea Marin reacţionează, după ce s-a vorbit despre relaţia ei cu Marcel Toader: „Mă veți vedea, firește, de mână cu…”
În ultima vreme, unul dintre cele mai discutate subiecte se învârte în jurul vieţii amoroase a Andreei Marin. Vedeta ar avea un iubit străin, iar unii susţin chiar că ar fi fost văzută de mână cu Marcel Toader.

Fosta prezentatoare TV a vorbit despre viaţa sa intimă şi susţine că nu are o relaţii cu domnii cu care a fost „combinată”. Andreea Marin susţine că atunci când va fi cazul să îşi asume relaţie cu bărbatul din viaţa sa, o va face.

„Aud despre mine că sunt o superwonderwoman, câte o relație pe săptămâna, azi aici, mâine pe un alt continent, azi cu omul negru, mâine cu cel alb, mărimea buzunarului doar rămâne aceeași-musai „un afacerist bogat”! În fanteziile celor ce nu pot dormi , căci nu au liniște decât-măcar imaginar-în patul meu, sunt cea mai „descurcăreață”femeie, liberă fără limite, căzând mereu în picioare. De arătat cu degetul, însă, căci așa dă bine, știm, nu știm despre ce vorbim. Adevărul e dezamăgitor, din păcate: nu e nici străin, nici african, nu îl găsești nici de mână cu mine pe la sală de sport, nici brunet, nici divorțat, nici cu doi copii… toate previziunile, chiar făcute cu bunăvoință și urări de bine, nu fac față realității. Aceasta e doar a mea, aleg să port realitatea în suflet și-n strălucirea de pe chip, am învățat o lecție, discreția, mai bună decât naivitatea marturisilor deschise, din păcate. Va veni ziua când mă veți vedea, firește, de mână cu un om, asumat, dar nici atunci nu îmi voi deschide sufletul mai mult decât atât. Viață te învață”, a postat Andreea Marin pe contul său de socializare.

Marcel Toader a negat că ar fi fost la o sală împreună cu Andreea Marin şi că s-ar fi ţinut de mână. De asemenea, afaceristul nu a recunoscut că ar avea cont pe reţeaua de socializare Tinder, aşa cum s-a spus în cadrul emisiunii „XNS”.

„«La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!»”, a spus Mara Bănică la „XNS” după ce a primit o informaţie.

Maria Constantin s-a căsătorit cu Marcel Toader pe 26 septembrie 2015. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54, are cinci mariaje eşuate până în prezent, acum şase la număr.

Anunţ despre Marcel Toader: „L-am văzut la sală de mână cu Andreea Marin”

Marcel Toader s-a decis să divorţeze de Maria Constantin, din cauza adulterului pe care ea l-a comis în mai multe rânduri, potrivit spuselor bărbatului. Prezent la o emisiune TV, alături de Mara Bănică, aceasta a primit o informaţie bombă, potrivit căreia omul de afaceri ar fi fost văzut la o sală în timp ce se ţinea de mână cu Andreea Marin.

„La sală nu plătea angajaţii. L-am văzut la sala de mână cu Andreea Marin!»”, a spus Mara Bănică.

Marcel Toader a reacţionat şi a negat că ar fi fost la o sală împreună cu Andreea Marin şi că s-ar fi ţinut de mână. „Nu am nicio legătură cu Tinder. Am doar două conturi de Facebook, una oficială, alta personală. Altă minciună!”, a spus Marcel Toader.

Înainte de a rupe total legăturile cu Maria, soţul ei i-a compus un mesaj emoţionat, pe care l-a făcut public. ”Maria, poate că ţi se va părea ciudată această mică scrisoare, dar ţin să ţi-o adresez. Viaţa m-a învăţat că singurele momente cu adevărat frumoase se petrec în familie. Familia este aceea care îţi va fi alături atunci când îţi va fi greu. Ţi-am mai spus că celebritatea nu e pentru oricine. Pentru asta trebuie să fii educat, să respecţi valori şi să nu uiţi de unde ai plecat. Acum că ai ales alt drum spre alte locuri, spre alte încăperi, te mai rog încă o dată ceva, aşa cum am făcut-o de atâtea ori: Maria, te rog să nu îţi pierzi sufletul.” i-a trasmis Marcel Toader, într-o emisiune TV.

Alexandru Constantin, declarații fără perdea despre Maria Constantin: «Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile»

În plin scandal de divorţ dintre soţii Maria Constantin şi omul de afaceri Marcel Toader, iată că Alexandru Constantin, partenerul solistei din ultimul ei videoclip, face declaraţii incendiare.

Acesta a susţinut că i-a făcut plăcere să filmeze scenele de dragoste cu frumuşica blondină şi că ambii şi-au intrat perfect în rol.

Sunt prieteni, însă în urmă cu câteva luni au fost şi ”îndrăgostiţi”.

Ce-i drept, nu în realitate, ci doar pe platourile de filmare, acolo unde Maria Constantin (30 de ani) şi Alex Constantin (27 de ani) au filmat pentru melodia ”Scrisoare de dragoste”. Prezentatorul emisunii ”Focus Monden”, de la Prima TV, şi cântăreaţa s-au apropiat la filmări suficient de mult încât să-l facă gelos pe Marcel Toader, de care Maria va divorţa miercuri, la notar.

Şarmantul prezentator a povestit despre experienţa trăită pe platourile de filmare: “Maria este o femeie extrem de frumoasă, senzuală, care ştie să se pună în valoare şi în astfel de scene. Am filmat destul de mult secventa «dragostei», asta şi pentru că ne-am dorit ca totul să iasă perfect. Am intrat repede în rol, de asta în imagini se vede că sunt îndrăgostit iremediabil de ea. Ne-au plăcut atingerile, săruturile şi privirile aruncate ca după o noapte nebună de dragoste. A fost o secvenţă grea de filmat, pentru că, până la urmă, eram în faţa camerelor de filmat. Dar rezultatul a ieşit excepţional, iar eu sunt mândru de colaborarea cu ea”, a declarat Alex Constantin pentru Click!

Videoclipul a fost realizat în urmă cu o lună, iar la scurt timp Maria Constantin şi Marcel Toader au anunţat divorţul. Marcel a acuzat-o pe Maria că ar fi făcut amor în maşina lui cu mai mulţi bărbaţi, pe această listă a infidelităţii fiind inclus şi actorul Augustin Viziru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*