otr

Pare fericită în timp ce își conduce copilul la școală, privește cu atenție, nu vei crede așa ceva!!!

Timpul este valoros. Citiți această poveste! Mama a sacrificat multe pentru copilul ei.
Deși nu ne place să discutăm asta de față cu copii noștri, și să părem fericite tot timpul, orice mamă își dorește uneori puțin timp liber numai pentru ele. În timp ce își ducea copilul la școală această mamă se gândea la același lucru.

Se gândea la tot ce trebuie să facă pentru copilul ei, de la mâncare și până la dus la școală, programul ei este întotdeauna în funcție de nevoile lui. De asemenea are și un copil mai mic care plânge noaptea. Dar există ceva puternic extraordinar de frumos care o face să meargă în continuare. A scris o scrisoare pentru a putea împărtăși cu întreaga lume. Scrisoarea este intitulată “ultima dată” și a fost scrisă pentru toate mamele din toată lumea care cred că sacrificiul lor este unul foarte mare.

Sentimentele ei sunt descrise cel mai bine prin cuvintele ei iar acestea te vor plimba prin toată perioada de maternitate și îți arată de ce merită tot efortul. Ea scrie: “ Prima oară când îți îmbrățișezi copilul, nu vei mai fi niciodată aceeași persoană. Poate ți-ai dori să fii acea tu de înainte când aveai libertate și timp liber, când nu știai ce e aia oboseală și fiecare zi era la fel”. “Acum toate astea s-au schimbat. Acum schimbi scutecele copilului și îl asculți cum plânge. Asta poate părea ca un nesfârșit ciclu de repetări, dar nu uita….”

“…este o ultimă dată pentru toate. Vine ziua în care îți vei hrăni copilul pentru ultima dată. Ultima dată când adoarme în brațele tale după o zi lungă.Și ultima dată când îl îmbrățișezi în timp ce doarme. Ultima dată când îi vei spăla părul sau îl vei ține de mână pe stradă.” “ Iar apoi nu vor mai avea nevoie niciodată de aceste lucruri de la tine. Nu se mai trezește noaptea și nu mai au nevoie de tine noaptea. Vei cânta cântece alături de ei, dar și asta o vei face pentru ultima dată.”

“ Când îl duci la școală, îl săruți de la revedere, iar a doua zi îți cere să nu mai mergi cu el. Va sări în brațele tale pentru ultima dată.”
“Adevărul este că nu știi niciodată când se întâmplă pentru ultima dată, decât atunci când chiar se întâmplă. Chiar și atunci ai nevoie de timp să înțelegi. Așa că acum când trăiești aceste momente aduți aminte că ele sunt limitate și că nu durează pentru totdeauna. Iar atunci când se vor opri, vei dori să le experimentezi din nou.

Sursa bloguluotrava.ro

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*