Până și Cătălin Măruță a călcat strâmb! Ce a avut de spus Andra, când a aflat

Cătălin Măruţă a fost întrebat în direct dacă a înşelat! N-a avut încotro şi a recunoscut: ”Am mai călcat strâmb!”

Cătălin Măruţă n-a avut încotro şi a trebuit să dea cărţile pe faţă. Soţul Andrei a fost întrebat în direct dacă a înşelat vreodată şi a recunoscut tot.

Cătălin Măruţă a fost întrebat pe Facebook dacă i s-a întâmplat să calce vreodată strâmb. Realizatorul TV a spus că da, dar asta în perioada adolescenţei, atunci când nu avea obligaţii. Soţul Andrei a mărturisit că acum nici dacă ar vrea nu ar putea să înşele.

”E o întrebare senzaţională. Eu trebuie să răspund la întrebarea asta, nu? Am avut o perioadă în facultate, când am venit în Bucureşti, când am avut iubite şi secrete şi nesecrete, şi blonde, şi brunete… După toată povestea asta se cam duce într-o parte şi atunci când ai o familie , doi copii, când toată ziua munceşti, parcă nu mai ai elanul ăla din studenţie. Poate sunt oameni care ne urmăresc şi care înţeleg ce spun. Am călcat strâmb… Cred că am călcat strâmb când eram în perioada liceului, a facultăţii când azi ieşeam cu o fată, mâine cu alta. Acum nu mai am timp să calc strâmb şi nici nu mai ai cum să calci strâmb pentru că suntem o ţară de paparazzii. Mi se întâmplă să beau o cafea cu o colegă în oraş şi vin: ”Măruţă, Andra ştie???”. Dar ce fac?!”, a povestit Cătălin Măruţă.

Soţul Andrei a dezvăluit că atunci când s-a înfiripat povestea de dragoste cu artista, el era cu o altă fată: ”Atunci când am filmat clipul eu eram cu altă fată. Era o fată pe care o cunoscusem la mare şi venise şi ea acolo, asista la filmări. Eu mă uitam la ceas şi eram: ”Nu mai terminăm odată, că trebuie să plec, să prind şi eu un apus de soare ca să nu stăm degeaba”. Andra trebuie să povestească asta pentru că e foarte haios: ”Băi, mie îmi plăcea de tine şi nu înţelegeam de ce te grăbeşti şi unde te duci”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*