Ozana Barabancea a slabit aproape 30 de kilograme si a aparut intr-o fusta scurta!

Ozana Barabancea si-a facut o operatie de micsorare a stomacului, vara trecuta, iar acum se bucura de rezultate! Vedeta a slabit mult si poate purta tinute sexy.

Ozana Barabancea a scapat de aproape 30 de kilograme si merge des la saloanele de remodelare pentru a-si tonifia corpul. Vedeta a indraznit sa poarte o fusta scurta si cu siguranta a atras toate privirile.

“Săptămânal am nevoie de tratament. Pielea mea se întinde, se tonifică şi văd cum întineresc. Ceea ce vă doresc şi dumneavoastră.

Ştiu ce spun şi iubesc ce văd. Zilnic mă transform. Va trebui să mă obişnuiesc cu silueta mea. Subţirică şi zglobie, fericită şi recunoscătoare sunt”, a scris soprana pe Facebook.

Ozana Barabancea, de nerecunoscut după ce a slăbit foarte mult. Vedeta a dat jos peste 20 de kilograme după ce și-a micșorat stomacul, iar acum parte o altă persoană.

Recent, jurata de la „Te cunosc de undeva!” a acceptat să vorbească despre schimbările majore din viața ei și despre felul cum a slăbit aproape 20 de kilograme.

Ozana a postat pe contul de socializare mai multe imagini în care apare îmbrăcată în rochiile creație proprie, iar transformarea este evidentă. Mai mult, vedeta Antena 1 și-a schimbat și look-ul. „Nu-mi vine să cred cum arăți”, „A slăbit așa mult”, „Îmi place rochia”, au comentat fanii.

Artista recunoaște că înainte de operație avea un stil de viață dezordonat, era foarte ocupată, mereu pe fugă și mânca de multe ori compulsiv. Din aceste motive singura dietă pe care a ținut-o și a dat și rezultate a eșuat drastic în momentul în care a revenit la stilul de viață de dinainte.

”O singură dată am urmat o dietă. Am slăbit 45 de kilograme cu o dietă bazată pe proteine, foarte strictă. În momentul în care am ieșit din standardul ala am început să o iau la deal. Am luat enorm, peste 50 de kilograme”, a mărturisit Ozana Barabancea la Antena Stars.

În 2011,vedeta a mai avut o reușită de acest gen,reușind să dea jos aproximativ 40 kg,însă efectul „yo-yo”al dietei s-a văzut imediat. S-a îngrășat la loc,în timp,așa că intervenția de micșorare a stomacului a fost ultima soluție. Și va rămâne așa, pentru că procedura e ireversibilă.

Ce este gastric sleeve?

Gastric Sleeve (operaţia de micşorare a stomacului) este o procedură chirurgicală care ajută la pierderea în greutate prin limitarea consumului de alimente. Cu această procedură, care se efectuează laparoscop, chirurgul îndepărtează aproximativ 75% din stomac, astfel încât noul stomac va avea forma unui tub, cu o capacitate de doar 100-150 ml. Intervenţia costă între 5.500 şi 6.000 de euro. Raluca Bădulescu, Răzvan Ciobanu, Teo Trandafir, Feli, Oana Radu, Nicoleta Voica sunt doar câteva exemple de vedete care au apelat la așa ceva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*