OTRAVA asta ne distruge dinții și oasele, însă toți o consumăm zilnic! Distribuie să vadă toți românii!

OTRAVA asta ne distruge dinții și oasele, însă toți o consumăm zilnic! Distribuie să vadă toți românii!
Mulţi oameni nu sunt conştienţi de efectele acestei băuturi carbogazoase asupra organismului. Din această cauza, această informaţie trebuie citită de cât mai mulţi oameni, pentru a află adevărul nespus.

După ce aţi consumat o doză de Coca–Cola, organismul dumneavoastră este bombardat cu zahăr. Mai concret, doar ce aţi consumat 10 linguriţe de zahăr, adică doză zilnică recomandată. Faptul că nu vi se face greaţă din cauza dulceţii copleşitoare se datorează acidului fosforic, care taie gustul dulce.

După 20 de minute
Nivelul de glucoză din sânge înregistrează un vârf, provocând o descărcare rapidă de insulină. Ficatul răspunde la această situaţie convertind toată glucoză care ajunge la el îngrăsimi (iar în acest moment glucoză se găseşte din plin în sânge).

După 40 de minute
Acum, cafeină prezenţa în Cola a fost absorbită total de organism. Pupilele vi se dilată, presiunea arterială creşte, iar că răspuns ficatul elimina şi mai mult zahăr în sânge. Nu vamai simţiţi extenuaţi şi asta datorită blocajului receptorilor adenozinei.

După 45 de minute
Organismul creşte producţia de dopamină, care stimulează centrii plăcerii din creier. Heroină acţionează exact în acelaşi mod.

După 60 de minute
Fosfatul duce zincul, magneziul şi calciul spre sistemul digestiv, îngreunând digestia. Acesta este efectul dozei crescute de zahăr, blocând eliminarea calciului prin urină, acestadin urmă depunându–se în zone nedorite.

Puţin după 60 de minute
Acum îşi fac simţită prezenţa proprietăţile diuretice ale cafeinei. Veţi simţi nevoia imediată să mergeţi la toaletă, când veţi elimina zincul, calciul şi magneziul, care trebuiau săva alimenteze oasele, dar şi apă, sodiul şi electrolitii.

Puţin după 60 de minute
Acum veţi simţi efectul zahărului. Începeţi să deveniţi agitat şi fără putere. Până acum, aţi eliminat deja apă din Cola dar şi alte suplimente necesare organismului. Aceste suplimente erau necesare pentru întărirea dinţilor, oaselor sau pentru funcţionarea optimă a sistemului digestiv. În cele din urmă, odată cu aceste schimbări, a crescut şi riscul dezvoltării diabetului.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Nu uita să DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*