OMG! Fetele o invidiaza iar baietii o adora pentru ceea ce poate sa faca

Să vorbim puţin despre flexibilitate. Cu siguranţă v-aţi uitat cu admiraţie, sau cu invidie :), ori aţi dat like la o poză cu cineva făcând şpagatul, sfoara, podul etc. Ca să nu mai vorbim despre contorsionişti… V-aţi gândit imediat că persoana respectivă este foarte flexibilă. Foarte corect. Cum pot, însă, persoanele respective să facă lucrurile alea?

Citind şi discutând, am constatat că este foarte răspândită ideea că flexibilitatea este ceva cu care te naşti. Fals. Este adevărat că ea depinde şi de anumite caracteristici anatomice dar asta înseamnă doar că unii oameni, nativ, sunt mai flexibili decât alţii. Dar purul adevăr este că flexibilitatea se dobândeşte prin antrenament. Desigur, odată cu vârsta, tendinţa naturală e de a pierde din flexibilitate dar, prin antrenamente constante, nu se va întâmpla asta.

Talentul acestei tinere sexy este fara doar si poate o maleabilitate iesita din comun. Parca nu ar avea articulatii deloc. Uite ce-i mai place sa se intinda pe canapea. Face spagatul din orice pozitie si in orice directie. Sigur, stim ca nu e frumos sa te holbezi la persoane necunoscute, insa o facem doar pentru a-i admira aptitudinile de gimnasta…

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*