Oferta incredibilă a unei agenţii de turism! Alcool, droguri şi orgii, nelimitat pentru 3 zile

Columbia este o ţară cunoscută pentru toleranţa pe care o are faţă de consumul de droguri şi vânzarea de substanţe interzise, iar unii dintre cei mai cunoscuţi traficanţi de droguri din toate timpurile sunt columbieni.

De data aceasta, o agenţie de turism columbiană a întrecut orice măsură cu oferta pe care a făcut-o potenţialilor turişti, dornici de distracţie fără limite.

Potrivit thesun.co.uk, turiştilor le este promisă o experienţă de neuitat, plină de droguri, orgii şi prostituate voluptoase. Compania garantează că cei care aleg oferta vor avea partea de petreceri de vis şi de prietenia femeilor cu moralitate îndoielnică.

Perioada în care turiştii se pot bucura de plăcerile lumeşti este 24 noiembrie-27 noiembrie. În clipul care promovează vacanţa neobişnuită apar imagini cu femei dezbrăcate care dansează lasciv şi sunt stropite cu şampanie şi mesaje care informează viitorii petrecăreţi că, dacă aleg oferta, vor avea parte de “alcool şi amor nelimitat”.

Mai mult decât atât, în ziua a doua a excursiei, bărbaţii se pot bucura de compania a 16 prostituate, în acelaşi timp, dar doar pentru 30 de minute. Mâncarea nu se serveşte la restaurant, ci de pe trupul domnişoarelor care joacă rolul de masă la ora cinei.

Un videoclip în care apar nişte turişti britanici care se bucura de experienţa pusă la dispoziţie de agenţia columbiană a fost încărcat pe internet, iar scenele imortalizate sunt atât de indecente încât au ajuns să facă parte dintr-un site cu conţinut pornografic.

În parcul ăsta vii să te plimbi şi să faci amor cu soţia altuia

Interzis cardiacilor şi ruşinoşilor! Din zori şi până-n seară în parcul Le Diamont Noir, din Dordogne, situat în sudul Franţei, zeci de cupluri de nudişti fac amor în grup şi se bronzează. Accesul în parcul perversiunilor costă 25 de euro pe zi şi hainele sunt abandonate la intrare.

Primul club din lume destinat nudiştilor care au chef de perversiuni s-a deschis recent în Franţa. Le Diamont Noir se află în zona rurală din Dordogne şi se adresează swingerilor, voyeuriştilor şi amatorilor de amor în grup. Clubul a fost înfiinţat de Bruno Mazaferro şi de soţia lui Sandra.

Pentru cei care vor să petreacă noaptea în natură făcând amor cu soţia altuia, închirierea unui cort costă între 25 şi 30 de euro, în funcţie de dimensiuni. Un bilet de intrare pentru femei costă 12 euro şi 45 de euro pentru bărbaţi. Rezervările se pot face telefonic şi, în funcţie de grupuri, organizatorii pregătesc cursuri de gimnastică aerobică sau fitness în natură.

Începând cu 1 mai la Le Diamont Noir au venit cupluri din Anglia, Belgia, Olanda şi Elveţia. „Majoritatea clienţilor noştri sunt francezi, dar am primit solicitări pentru vara asta din toată Europa. Şi asta pentru că aici tarifele sunt extrem de mici faţă de cluburile de nudişti şi swingeri din restul lumii”, a declarat pentru „Daily Star” patronul parcului. În parc sunt amenajate şi „colţuri pentru pipăieli”, adică nişte mici barăci unde cuplurile înfierbântate pot face amor rapid, inclusiv atunci când plouă.

Parcul se întinde pe o suprafaţă de patru hectare şi singurele locuri unde amorul este interzis sunt: piscina şi cada de jacuzzi. Cei care exagerează cu alcoolul şi devin prea insistenţi sunt poftiţi afară şi pot fi pedepsiţi sever prin retragerea statutului de membru. Ceea ce înseamnă că niciodată nu vor mai putea participa la orgii. În funcţie de petrecerile organizate, organizatorii le pun la dispoziţie clienţilor jucării, prezervative, lubrifianţi şi costume de latex.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*