Oana Zăvoranu aruncă bomba. Nimeni din showbiz nu se aștepta la așa ceva

Oana Zăvoranu aruncă bomba, după ce zilele trecute a anunțat că își deschide clinică medicală. Vedeta a făcut câteva live-uri pe contul de socializare, în care le dă peste nas celor care au făcut declarații importante, legate de moștenire, după moartea mamei sale.

Oana Zăvoranu aruncă bomba și recunoaște că are multe proiecte în plan. Pentru moment a pus pe picioare o afacere importantă, în care își dorește să se implice total. Mai mult, aceasta dă de înțeles că banii primiți ca moștenire de la mama ei, i-a investit în lucruri importante.

Oana Zăvoranu aruncă bomba și vorbește despre moștenirea primită după moartea mamei sale
„Mai ţineţi minte? Cred că la mai puţin de două săptămâni de la moartea mamei mele profitau şi îmi făceau calcule, îmi făceau ei pronosticuri, ţineţi minte? Pe ce mai toacă banii, în cât timp o să termine Oana banii moşteniţi? Ei bine, vă daţi seama că le-am dat peste cap toate calculele, toate planurile tuturor cârcotaşilor”, a spus Oana Zăvoranu într-un live de pe Facebook.

„Acesta este doar începutul şirului de lucruri frumoase pe care le fac eu, mai am câteva proiecte extrem de mişto, curate, frumoase, şi când zic curate, mă refer la proiecte fără scandal, care să nu implice scandaluri, să nu implice negativism, să fie lucruri care să implice atmosferă bună, că asta ne interesează. Să nu existe interferenţe negative şi chestii nasoale aşa care să ne facă să ne dispună”, a mai adăugat bruneta.

Tu ce parere ai? Lasa-ne raspunsul tau in rubrica de comentarii de pe Facebook!

Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să îl DISTRIBUI și pentru PRIETENII tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*