1

Oamenii de stiinta au explicat în cele din urmă modul în care pisicile pot prelungi viața noastră

Pisicile nu sunt doar incredibil de fotogenice, ci, de asemenea, aduc o mulţime beneficii pentru sănătate!

Pisicile ne vindecă

Toarcerea pisicilor facilitează vindecarea rănilor. Oamenii de știință încă caută originile sunetului, dar știm cu toții că pisicile torc. Și, într-un fel aduce beneficii capacităților umane pentru vindecare.

1

O pisica medie toarce la o frecvență de 25-150 Hz. Aceste sunete sunt exact în intervalul care este terapeutic spun medicii medicale, iar numeroase studii au fost dedicate acestui fenomen. Astfel, toarce unei pisici poate vindeca fracturi, restabili muschi deterioraţii.

Pisicile reduc cantitatea de stres în viața omului

2

Studiile arată că, în medie, proprietarii de pisici sunt mai puțin predispuse la stres. Iubitorii de câini sunt pe locul al doilea, în timp ce c oameni fara animale de companie sunt foarte stresaţi.

Pisicile pot reduce probabilitatea de a face atac de cord cu 40%

3

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Minnesota au descoperit că prezența unei pisici în casa ta poate fi benefică pentru inima ta. In cercetarea lor, au descoperit ca persoanele care nu dețin o pisica sunt cu 40% mai predispuse la atacuri de cord.
De ce? Iată ce spun ei: „Explicația cea mai rezonabilă pentru acest lucru poate fi faptul că pisicile pot diminua stresul și anxietate, reducând astfel riscul de boli cardiovasculare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*