O tânără de 19 ani s-a prostituat de dragul iubitului ei! Surpriza pentru proxenet: fata își nota clienții într-un carnețel!

O meserie veche de când lumea, prostituția continuă să fie ascunsă în spatele unor promisiuni și speranțe legate de o viață departe de sărăcie, acest promotor al delincvenței.

Bani, haine şi maşini scumpe. Sunt lucruri la care visează oricine, iar multe persoane sunt dispuse să facă orice ca să obţină, inclusiv să se prostitueze.
„Este foare ușor pentru bărbați să le amăgească, fiindcă majoritatea fetelor nu au o familie stabilă, iar întâlnirea unui bărbat care are o mașină frumoasă, bani, care le poate cumpăra lucruri înseamnă pentru ele că le pasă de ele”, a declarat Ben Wells, Nightingales, reprezentantul organizației caritabile Nightingales Children Project.

Conform statisticilor, România se află în topul primelor 5 țări din Europa al traficului de carne vie. Această problemă a fost expusă și în filmul “Loverboy”. Titlul peliculei face referire la modul prin care traficanții de persoane se folosesc de atașamentul emoțional al unei femei pentru a o obliga să se prostitueze.

Îndrăgostită nebunește de un tânăr din Brăila, Andreea s-a hotărât să lase în urmă familia și prietenii și să plece, orbită de dragoste, în lume cu bărbatul alături de care visa să-și trăiască întreaga viață. Iubirea a durat doar trei luni, iar tânăra brunetă s-a trezit aruncată în stradă.

Condițiile impuse de cel care a, “forțat-o” să plece din țară, păcălind-o că ea este aleasa inimii sale, au fost prea dure pentru o fată de numai 19 ani.

Deea, cum era cunoscută printre prostituate, își trecea sumele primite de la clienți, într-un carnețel de culoare roz.
Tariful ei ajungea și la 60 de euro pentru o jumătate de oră.
După mai bine de un an și jumătate, timp în care a practicat această meserie în Austria, Andreea s-a confesat unei bune prietene. Aceasta, știind că își pune viața în pericol, a făcut tot posibilul să o scape din mâinile proxenetului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*