burete

O tânără cumpără în fiecare zi 20 de bureţi de vase, dar nu spală farfuriile cu ei! Este incredibil cum îi foloseşte

O tânără de 23 ani, din Marea Britanie suferă de o tulburare de comportament, de tip compulsiv-obsesiv, numită Pica. De la vârsta de tei ani ani, ea adoră să simtă textura bureţilor în gură, în timp ce îi mestecă.

,,Unii ies în oraş la o friptură, eu aş prefera să mănânc un burete, a mărturisit Emma Thompson. În urmă cu câţiva ani, ea a descoperit gustul bureţilor înmuiaţi în detergent lichid pentru vase, cu aromă de mere verzi, şi spune că asta e „mica ei plăcere vinovată”.

Îmi place gustul, îmi place mai mult decât mâncarea, a mărturisit ea.

Mai mult decât atât, tânăra taie în bucăţi mici şi le ia cu ea la muncă, într-o cutie pentru prânz. În funcţie de starea de spirit, ea devorează între 2 şi 20 de bureţi pe zi. Îi tine sub apă fierbinte, pentru ca suprafata abrazivă să se dezlipească, apoi îi lasă, peste noapte, în detergent lichid.

Daca i se face poftă şi e pe stradă, ea intră în cel mai apropiat magazin şi îşi cumpără un burete, pentru a-şi satisface pofta. Tânăra nu a apelat niciodată la ajutor specializat pentru a scăpa de problema ei, dar spune că o va face, dacă va începe să îi afecteze viaţa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*